Dead Cells – The Bad Seed DLC – Q1 2020

Dead Cells – The Bad Seed DLC – Q1 2020

Motion Twin en Evil Empire hebben de aanstaande Dead Cells DLC aangekondigd die in 2020 aankomen.

Om 2020 af te trappen, brengt Motion Twin een nieuw DLC-pakket uit genaamd The Bad Seed, dat in Q1 2020 wordt gelanceerd voor USD 4,99.

Motion Twin en Evil Empire hebben de rijkdom aan content onthuld die Dead Cells-fans te wachten staat in de aankomende The Bad Seed DLC, die 2020 begint met twee prachtige nieuwe biomen, verschillende nieuwe chill-inducerende monsters en geheel nieuwe wapens, plus een buitengewoon griezelige eindstrijd.

In het geval dat je niet genoeg sterft, zijn er meer volledig unieke manieren om je maker te ontmoeten, met een release gepland op alle platforms in Q1 van 2020 voor een prijskaartje van $ 4,99.

video
play-rounded-fill

Over The Bad Seed DLC

De Bad Seed DLC introduceert nieuwe padkeuzes in het vroege spel en zorgt ervoor dat alle spelers, ongeacht hun niveau, ervan kunnen genieten. Spelers zullen twee nieuwe biomen ontdekken, bewoond door hun eigen onderscheidende bestiarium; Het arboretum, een weelderig paradijs voor bedrieglijk schattige wezens, en het moeras, waar een overwoekerde boombevolking bewoond door hinderlaag blaasschutters en speerwielders uw enige ontsnapping is aan de gigantische paarse teken die onbetwist regeren op de grond.

Triomfantelijk over de vele gevaren, gebouwd door de Dead Cells-ontwikkelaars met evenveel liefde als sadisme, zal worden beloond met een conceptueel uniek arsenaal, inclusief het eerste dubbele slotwapen en een zeer toegewijde en loyale paddenstoelgenoot.

Wraak op de monsters en het uitdagen van nieuwe biomen die je ooit hebben afgeremd, is natuurlijk zijn eigen beloning, maar een paar nieuwe wapens doen nooit iemand pijn.

Over gratis content

Hoewel aangeboden als extra betaalde inhoud, is The Bad Seed DLC niet bedoeld als het einde van de gratis inhoudsupdates na de lancering waaraan de ontwikkelaars door de jaren heen hebben bewezen vast te houden. Gratis content, balancing en systemische updates zijn gepland op hetzelfde vaste ritme en van dezelfde kwaliteit als te zien in 2019. Opbrengsten uit betaalde content zoals The Bad Seed zullen het team toelaten om het basisspel van Dead Cells verder uit te breiden met en voor de fans voor een lange tijd te komen.

Over Dead Cells

Winnaar en genomineerd voor tientallen Game of the Year 2018-prijzen, Dead Cells is een veelgeprezen roguelike metroidvania-actieplatform in een onvoorspelbaar kasteel vol duistere geheimen, spelveranderende items en hordes dodelijke beesten. Spelers worden geconfronteerd met moeilijke beslissingen om risico’s te belonen en bouwen hun lading uit een ongelooflijk divers arsenaal aan wapens en vaardigheden in de hoop de alomtegenwoordige dreiging van permadeath van het kasteel te ontwijken.

 

Een gestage reeks updates na de lancering over feedback van fans heeft Dead Cells ontwikkeld, waardoor zijn actiegerichte avontuur net zo verrassend als de moeite waard is.

Ad