Dead Cells: The Queen and the Sea DLC gameplay trailer

Dead Cells: The Queen and the Sea DLC gameplay trailer

Het is meer dan 3 jaar geleden dat Motion Twin Dead Cells uitbracht op pc, PlayStation 4, Nintendo Switch en Xbox One.

Sindsdien zijn er meerdere DLC’s voor de game uitgebracht. Sommige van de DLC’s waren gratis updates en sommige waren betaalde inhoud. Welnu, de laatste DLC komt eraan en er is een nieuwe gameplay-trailer voor uitgebracht. Op 6 januari 2022 zal “Dead Cells: The Queen and the Sea” beschikbaar zijn voor $ 4,99.

Volgens de videobeschrijving van de gameplay-trailer kun je “door de verschrikkingen van de geteisterde scheepswrakken vechten om de vuurtoren te bereiken, en vervolgens de torenhoge toren beklimmen in een race tegen opkomende vlammen en boze bewakers om de kroon te bereiken, waar een oude vijand op je wacht”.

video

Over Dead Cells

Ontdek de actiegame van het jaar van 2018 en gebruik je verstand, wapens en spreuken om te ontsnappen aan een steeds veranderend eiland in dit kleurrijke avontuur boordevol ontdekkingen en actie.

Verken een enorm, steeds veranderend eiland vol geheimen, vertakkende paden en uitdagende vijanden. Zijdezachte besturing, snelle gevechten en onmiskenbaar plezierig spelgevoel maken elke run verslavender dan de volgende, terwijl je geleidelijk permanente upgrades ontgrendelt. Modifiers voor meerdere moeilijkheidsgraden helpen je de uitdaging te vinden die bij je past terwijl je de personages en de kennis van het eiland ontdekt.

RogueVania – nog maar één run!

Dead Cells is een actie-avonturenspel waarin je een eiland verkent en het spel in één keer voltooit zonder dood te gaan! Elke run is anders, omdat het eiland elke keer dat je sterft verandert.

Maar maak je geen zorgen, elke keer dat je sterft, krijg je middelen die permanente upgrades ontgrendelen, je sterker maken, toegang geven tot meer wapens of items en zelfs nieuwe niveaus en paden onthullen om te verkennen!

Bovendien, hoe meer je verkent, hoe meer je leert over de overlevering en het verhaal van het eiland en hoe het besmet werd door de pest die het vervloekt.

Zijdezachte besturing en geweldige gevechten…

Dead Cells is de gouden standaard geworden voor game-feel in 2D-actieplatformgames. Zodra je de controller oppakt, voelt het spel bevredigend om te spelen.

Dit, in combinatie met het wisselen van wapens van de gameplay en een overvloed aan vijanden om te leren, betekent dat je altijd plezier zult hebben terwijl je je verplaatst, vecht en verkent terwijl je het eiland ontdekt.

Met meer dan 130 verschillende combinaties, van de dodelijke (zwaarden, bijlen, speren en bogen) tot de belachelijke (schoppen, tentakels, braadpannen en opblaasbare deuren), zal iedereen een constructie vinden die voor hen werkt.

Aanpasbare moeilijkheidsgraadinstellingen:

We hebben ook gehoord dat veel mensen niet de tijd hebben om honderden uren te besteden aan het beheersen van een enkele game, dus hebben we meerdere manieren gecreëerd om te spelen en te genieten van de uitdaging die bij je past.

Vanuit de aangepaste modus waarmee je je wapens, vijanden en meer kunt kiezen. Naar de nieuwe aspecten die je interessante boosts geven die samenwerken met je favoriete speelstijl, zodat je het spel kunt uitspelen.

Natuurlijk is er nog genoeg uitdaging voor iedereen die de handschoenen uit wil doen en al swingend naar beneden wil gaan.

Een rijke wereld om te verkennen:

Of het nu de vuile gangen van een middeleeuwse gevangenis zijn, de adembenemende zonsondergang vanaf de wallen of de griezelige grenzen van een oud kerkhof, elk pad dat je neemt leidt je door een opeenvolging van unieke niveaus, elk met hun eigen vijanden, niveau ontwerp en geheimen om te ontgrendelen.

Als je voor het eerst begint met verkennen, lijkt het misschien ontmoedigend om uit het eerste level te komen, maar je zult het snel onder de knie krijgen en je zult bij bijna elke playthrough iets nieuws ontgrendelen om je te helpen met je zoektocht.

/p>

Er is zoveel te ontdekken dat je het moeilijk vindt om jezelf ervan te weerhouden de heilige zin te zeggen… nog maar één keer rennen!

Ad