Dead Cells: The Queen & The Sea DLC komt 2022

Dead Cells: The Queen & The Sea DLC komt 2022

Motion Twin heeft weer een grote betaalde DLC voor Dead Cells aangekondigd. De DLC heet The Queen & The Sea en zal nieuwe biomen, een nieuwe eindbaas en een nieuw einde aan het spel toevoegen. Het is momenteel gepland om ergens in 2022 te lanceren voor Nintendo Switch en andere platforms.

video

  • Nieuwe DLC komt in Q1 2022 – verlang hem hier en we zullen voor altijd van je houden!
  • DLC kost $ 4,99 om de doorlopende ontwikkeling van Dead Cells en het Motion Twin-project te financieren
  • Het voltooit het pad dat begon met The Bad Seed en Fatal Falls, en geeft een nieuw einde aan het spel
  • Gratis updates zullen doorgaan tot het einde der tijden, en op zijn minst voor nog een jaar

The Queen & the Sea komt in Q1 2022!

De route die we zo lang geleden begonnen met The Bad Seed en Fatal Falls zal netjes worden afgezet met een ietwat onconventionele boog. De gebruikelijke twee nieuwe biomen zullen er zijn, maar een daarvan is zeker niet het standaard Dead Cells-niveau dat je kent en waar je van houdt …

Natuurlijk staat er aan het einde van de weg ook een dodelijke baas op je te wachten – geen prijzen om te raden wie dat is! Oh, en als je ze verslaat, krijg je een heel nieuw einde.

De twee nieuwe biomen worden de Infested Shipwreck en de Lighthouse genoemd – deze zullen parallel lopen met de High Peak Castle- en Throne Room-niveaus. Ja, de Hand van de Koning zal niet meer de enige laatste uitdager zijn.

Voordat je op me springt, weet ik dat de spoilerbaas ook bestaat!

Er zijn natuurlijk nieuwe wapens en vijanden om mee te spelen, en een nieuw, niet zo knuffelig huisdier – we zullen hierover meer details publiceren naarmate we dichter bij de releasedatum komen.

De DLC kost $ 4,99 of gelijkwaardig, net als de andere twee. Dit opladen helpt om Motion Twin te ondersteunen tijdens de ontwikkeling van hun volgende project, en om gratis updates van Dead Cells voort te zetten.

Na de DLC is dat precies wat we gaan doen: meer gratis dingen uitbrengen! En dat gaan we nog zeker een jaar doen. Er is al een flink deel van de inhoud gepland en er wordt momenteel aan gewerkt met een aantal frisse ideeën in het spel, dus je zult je bij ons niet snel vervelen.

Oh Motion Twin, wat ben ik dol op je benadering van Dead Cells, terug naar 5 boss cells maar weer.

Ad