Dead Cells volgt spoedig

Dead Cells volgt spoedig

Velen van jullie hebben zich afgevraagd toen indie Dead Cells op de Nintendo Switch raakte.

Het is een tijdje geleden dat we iets hebben gehoord, maar het team heeft een fan op Twitter gerustgesteld door hen te vertellen dat het snel komt. Hoe snel? Ach, helaas weten we dat nog niet, maar als we updates krijgen, zullen we het je laten weten.

Over Dead Cells

Dead Cells is een rogue-lite game voor de Nintendo Switch, geïnspireerd op de platformactie van Metroidvania. Ontdek een bloeiende omgeving van een constant veranderend kasteel… er vanuit gaande dat je een weg kunt vinden tussen alle tegenstanders en de bewakers kunt verslaan in een van de vele 2D Souls-lite-gevechten. Bereid je voor, want checkpoints zijn er niet. Vecht, ga ten onder, leer ervan en herhaal.

De onderling verbonden levels en een progressieve manier van het vrijspelen van je toegang tot het eiland geven je een echte stimulans om je omgeving te verkennen. Voeg daarbij nog een graad van evolutie voor je personage en permanente wapenupgrades toe, en je zult volledig begrijpen dat Dead Cells de beste elementen heeft geïmplementeerd van elke Metroidvania-variant uit het verleden.

Maar beeld je niets in: het zullen nog steeds jouw vaardigheden zijn die uitmaken of je het einde haalt! Rogue-lites zijn games waarin de speler constant beter moet worden, dus zolang je het niet opgeeft zullen onoverkomelijke hindernissen na een tijdje zo makkelijk zijn als het bakken van een ei. Genadeloze gevechten zonder enige vorm van hulp zullen keer op keer je bloed sneller doen stromen, waardoor je de game bijna niet los kunt laten.

Ad