Dead End Job komt op 13 December

Dead End Job komt op 13 December

Headup Games en Ant Workshop onthulden de releasedatum van Dead End Job voor Nintendo Switch. Deze twin-stick vernietigingsschieter komt op vrijdag 13 december aan op Switch en andere platforms.

video
play-rounded-fill

BRENG JOUW DODEN TOT LEVEN!

Publisher Headup is verheugd aan te kondigen dat de gekke twin-stick shooter Dead End Job van ontwikkelaar Ant Workshop vrijdag (13 december) (PC) zijn weg baant naar pc, Xbox One, PS4 en Nintendo Switch – spookachtig passend, zou dat niet doen je gaat akkoord?

Deze waanzinnige mash-up van Ren & Stimpy meets Ghostbusters, ontwikkeld door de voormalige hoofdontwerper op Red Dead Redemption, plaatst je in de etherische laarzen van Hector Plasm.

Als een eenvoudig salaris-spook, werkzaam bij de nummer één experts in Paranormale ongediertebestrijding, is Ghoul-B-Gone – Hector belast met het bevrijden van de gekke wereld van bemoeizieke spectrale indringers.

Tag samen met onze held voor nog een dag op kantoor terwijl hij door de hele stad loopt naar kantoren vol met geesten, met wraith aangetaste restaurants en gebouwen in de rest van de stad met zijn vertrouwde spookbustin ‘vacuümpak en vertrouwde oude plasmablaster , weerzinwekkende verschijningen laten rusten voor GOED!

Ad