Deadly Premonition 2 – Komt volgende week volgens de directeur

Deadly Premonition 2 – Komt volgende week volgens de directeur

Hidetaka Suehiro, directeur van de Deadly Premonition, onthulde wanneer we een update kunnen verwachten over het langverwachte Deadly Premonition-vervolg op Nintendo Switch.

In een reeks berichten op Twitter heeft de regisseur een update gedeeld over hoe het met zijn team gaat in het licht van de aanhoudende Coronavirus-situatie in Japan.

Volgens zijn berichten heeft het team op afstand aan verschillende projecten gewerkt, met een update over Deadly Premonition 2 gepland voor ergens volgende week.

Over Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise

Het echte vervolg op Deadly Premonition komt naar de Nintendo Switch.

In 2005 bezoekt FBI-agent York Le Carré, een klein stadje in New Orleans waar hij samen met zijn ‘vriend’ Zach een mysterieuze seriemoordzaak tegenkomt.

Geproduceerd door het oorspronkelijke creatorteam. Het verhaal speelt zich af in een klein stadje in New Orleans dat is gemaakt op basis van onderzoek en interviews.

Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise is een spel met een open wereld dat zich afspeelt in het kleine stadje Le Carré. Je verhaal begint in Boston, waar blijkt dat FBI Special Agent Francis York Morgan de zaak waarvan hij dacht dat die in 2005 was opgelost, opnieuw moet bekijken. Je lost verschillende moorden en misdaden op terwijl je tussen 2005 en 2019 springt op ware Deadly Premonition-manier. < / p>

“Slechts een paar games zijn erin geslaagd emoties op te wekken zoals de originele Deadly Premonition deed”, zegt Brjánn Sigurgeirsson van Rising Star Games. “Tien jaar later zijn we letterlijk enthousiast om dit pad voort te zetten om erachter te komen waar Swery en zijn team ons naartoe brengen.”