Deadly Premonition 2 – Launch trailer

Deadly Premonition 2 – Launch trailer

Om de lancering van Deadly Premonition 2 te vieren, heeft Nintendo of Europe een launch-trailer voor de game uitgebracht.

Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise is uit voor Nintendo Switch! Zaden ontkiemen. Wortels houden stand. Bomen groeien en bedekken overal in de schaduw … en het verhaal begint opnieuw.

video
play-rounded-fill

Over Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise

Keer terug als FBI Special Agent York en beleef een gloednieuw moordmysterie in Deadly Premonition 2 voor Nintendo Switch!

Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise voor Nintendo Switch is een vervolg dat plaatsvindt in het huidige Boston. Ga echter door middel van unieke verhalen terug in de tijd naar Le Carré en ontdek de mysteries die begraven liggen in de eens zo vredige stad.

Volg Agents Davis en Jones als vervolg en prequel van de originele Deadly Premonition terwijl ze een nieuw onderzoek beginnen naar de seriemoorden in Le Carré. Ga door de herinneringen van een voormalige FBI-agent terug in de tijd naar Le Carré en stap in de rol van Special Agent York om het mysterie te ontrafelen.

  • Keer terug als FBI Special Agent York en beleef een gloednieuw moordmysterie!
  • Zowel een prequel als een vervolg: een historisch onderzoek om het moordmysterie in Le Carré te ontdekken
  • Een avontuur in de open wereld: reis te voet of met een skateboard door de stad Le Carré
  • Minigames: Bowling, Bayou Ride, Skateboard Challenge en meer
  • Aanpassing: pas je personage aan en upgrade je skateboard voor verbeterde snelheid en moeilijkere trucs.
Ad