Deadly Premonition 2 – Versie 1.0.2 update

Deadly Premonition 2 – Versie 1.0.2 update

Rising Star Games en ontwikkelaar TOYBOX Inc. hebben een nieuwe update gepubliceerd voor Deadly Premontion 2: A Blessing In Disguise op Nintendo Switch.

Hoewel de officiële patchnotes van update 1.0.2 nog niet zijn gedeeld, heeft Deadly Premonition-maker Hidetaka “Swery” Suehiro een paar van de wijzigingen op Twitter bevestigd.

Dit omvat aanpassingen aan de framerate, het corrigeren van bugs / glitches, evenals aanpassingen van de dialoog voor een controversiële scène.

Over Deadly Premonition 2

Deadly Premonition 2: A blessing in disguise is een vervolg dat plaatsvindt in het huidige Boston. Ga echter door middel van unieke verhalen terug in de tijd om le carre te ontdekken en de mysteries te ontdekken die begraven liggen in de eens zo vredige stad.

Volg agenten Davis en Jones als vervolg en prequel van de oorspronkelijke dodelijke Voorgevoel, terwijl ze een nieuw onderzoek beginnen naar de seriemoorden in le carre. Ga door de herinneringen van een voormalige FBI-agent terug in de tijd om le carre te spelen en stap in de rol van speciaal agent York om het mysterie te ontrafelen.

Ad