Deadly Premonition 2 – Welcome To Le Carré!

Deadly Premonition 2 – Welcome To Le Carré!

Nintendo heeft weer een promotietrailer geüpload voor Deadly Premonition 2: A Blessing In Disguise, de trailer heet Welcome To Le Carré !

Het introduceert de belangrijkste setting van het spel, voornamelijk met betrekking tot de verschillende locaties en activiteiten die spelers kunnen ontdekken in de kant van York van het verhaal. Het herhaalt ook dat de game op 10 juli 2020 wordt gelanceerd voor Switch.

Welcome To Le Carré!

video
play-rounded-fill

Over Deadly Premonition 2

DE CULT CLASSIC MYSTERY THRILLER Keert terug!

Zaden ontkiemen. Wortels houden stand. Bomen groeien en bedekken overal in de schaduw. Maar zelfs als er licht op de grond beneden schijnt, blijven de wortels, slingeren de slierten dieper de duisternis in … en het verhaal begint opnieuw.

Graaf diep en ontdek het kwaad dat op de loer ligt onder een schijnbaar onschuldige stad in Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise, alleen voor Nintendo Switch.

TWEE GEVALLEN, ÉÉN MYSTERIE

Boston, 2019. Speciale agenten van de FBI Aaliyah Davis en Simon Jones, die een zaak onderzoeken die al lang is opgelost, staan ​​voor de deur van een persoon met interesse. Rapporten van een paar vermiste lichamen zouden normaal gesproken de FBI niet interesseren, maar iets aan deze zaak klopt gewoon niet.

Ondanks dat ze weinig aanknopingspunten hebben, hopen ze dat ze deze persoon de juiste vragen over de ‘rode boom’ kunnen stellen. Maar zoals het gezegde luidt, wees voorzichtig met wat je wenst – sommige gevallen kunnen het beste gesloten blijven …

Louisiana, 2005. Een reeks vreemde moorden heeft het achterwaterstadje Le Carré verwoest en de FBI stuurt een van haar jonge rekruten, speciaal agent Francis York Morgan, op onderzoek uit. Bevriend met de dochter van de sheriff, die ouder lijkt te zijn dan haar jaren, gingen de twee al snel op pad om de waarheid te vinden.

Aan de oppervlakte lijken de vredige stad en haar aardige inwoners onschuldig genoeg. Maar er groeit een duisternis onder en naarmate de slachtoffers toenemen, moet speciaal agent Morgan de verantwoordelijken vinden voordat het hem ook opslokt …

ECHTE DETECTIVES

Francis York Morgan

Groot inzicht, uitzonderlijke atletiek en een talent voor profilering dienen Special Agent Morgan goed bij de FBI, hoewel zijn excentriciteit ervoor zorgt dat anderen zijn vaardigheden in twijfel trekken. Gelukkig betekent zijn afstandelijkheid van de echte wereld dat zelfs de meest gruwelijke plaats delicten voor hem gewoon een puzzel zijn om op te lossen.

Patricia Woods

Woont in Le Carré bij haar vader, de plaatselijke sheriff. Hoewel ze jong is, is ze vindingrijk en gedraagt ​​ze zich veel ouder dan ze in werkelijkheid is. Haar volwassen achtige spraak en gebrek aan angst maken indruk op speciaal agent Morgan, en ze noemt zichzelf al snel zijn partner in het onderzoek naar de aanhoudende moorden in de stad.

Aaliyah Davis

Special Agent Davis, een FBI-onderzoeker met een scherp oog voor observatie, wordt beschouwd als zeer bekwaam onder haar collega’s. Helaas kan ze tijdens het verhoor ook grof en competitief overkomen. Ze gelooft dat haar huidige zaak een onopgelost geheim verbergt en misschien iets ergers …

Simon Jones

Laat je niet misleiden door de buitenkant: ondanks dat hij er meer dan een beetje lui uitzag, werd Special Agent Jones ooit gevreesd als onderzoeksdemon bij de FBI. Hij is attent, zeer capabel en krachtig aanwezig en kan elke verdachte zo nodig met scherpe vragen in het nauw drijven.

JE TOEKOMST IS JE VERLEDEN

Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise speelt zich negen jaar na en vijf jaar voor de originele game af en bevat niet één, maar twee hoofdrolspelers. Laat ze een verbazingwekkende waarheid ontdekken die beide op de rand van waanzin zal brengen.

Ontrafel in het heden een cold case als Special Agent Davis door vragen te stellen, bewijs te presenteren en belangrijke getuigenissen te herzien die lang begraven geheimen onthullen.

Help Special Agent Morgan in het verleden bij het onderzoeken van een golf van brute moorden. Verken Le Carré te voet of met een skateboard, communiceer met zijn burgers, ontdek aanwijzingen en dartel in voodoo om de donkere kant van deze ogenschijnlijk rustige stad te ontdekken …

TIJD OM TE SPAREN

De stad Le Carré biedt meer dan alleen een zaak voor Special Agent Morgan om op te lossen. Haal vanaf je basis in het Casa Pineapple hotel verzoeken op van de lokale bevolking die je jacht op de moordenaar kunnen ondersteunen.

U kunt ook tijd besteden aan het genieten van enkele van de lokale bezigheden:

Bowling: ga naar Bar Alexus en kom een ​​paar frames door de steeg. Er wacht een perfecte score …

Skipping Rocks: Omarm de rust en kijk hoe ver je stenen over het water kunt skimmen.

Bayou River Ride: maak een tocht langs de rivier en oefen je schietvaardigheid met doelen (of alligators!).

Skateboarden: probeer het niet alleen om de stad te verkennen, maar probeer ook je skateboardvaardigheden tegen de klok uit.

Ad