Death Come True – Juni 2020 In Japan, derde trailer

Death Come True – Juni 2020 In Japan, derde trailer

Danganronpa-maker Kazutaka Kodaka onthulde dat hij werkte aan een geheel nieuwe live-action FMV-game met de titel Death Come True. Het lijkt erop dat Japanse gamers niet te lang hoeven te wachten om alles te ervaren!

Izanagi Games bevestigde dat de titel in juni 2020 voor Nintendo Switch en andere platforms in Japan komt, voor 1.900 yen. Het bedrijf heeft ook aangekondigd dat de Japanse rockband Kami-sama, ik heb gemerkt, het themanummer van de game zal behandelen.

Eindelijk bracht Izanagi Games de derde teaser-trailer uit voor Death Come True – die een vroeg deel van zijn verhaal laat zien.

video
play-rounded-fill

Vooralsnog lijken er geen plannen te zijn om de game naar het westen te trekken.

Over Death Come True

Het verhaal speelt zich af in een hotel. De hoofdpersoon, Makoto Karaki (Kanata Hongo) is een gezochte seriemoordenaar. Hij heeft echter al zijn herinneringen verloren. Onder dergelijke omstandigheden, wanneer hij sterft, heeft hij een mysterieus vermogen om “tijd te springen” en terug te keren naar het verleden. Als hij wordt achtervolgd als een crimineel, op wie kan hij dan vertrouwen? Voor wie zou hij op zijn hoede moeten zijn? Wat is zijn ware identiteit? De man zoekt naar de waarheid terwijl hij beslissingen en dood herhaalt.

Cast

In Death Come True verschijnen Kanata Hongo (als hoofdpersonage Makoto Karaki), Chiaki Kuriyama (als politie-onderzoeker Akane Sachimura), Win Morisaki (als politie-onderzoeker Nozomu Kuji), Yuki Kaji (als hotelconciërge), Chihiro Yamamoto (als psychopaatmeisje Nene Kurushima) en Jiro Sato (als nieuwsanker Kenichi Mino).

Muziek

Muziek wordt gedaan door Masafumi Takada, de componist achter de Danganronpa-serie, The Evil Within, Killer7 en meer.

Ad