Death End re;Quest 2 komt naar het westen in 2022

Death End re;Quest 2 komt naar het westen in 2022

Uitgever Idea Factory International heeft bevestigd dat Death End re;Quest 2 in 2022 op de Nintendo Switch in het westen zal verschijnen.

video
play-rounded-fill

Death End re;Quest 2’s Story

Mai Toyama zoekt een ontsnapping uit haar traumatische verleden. Ze wordt ingeschreven bij Wordsworth, een meisjesslaapzaal in het kleine, bergachtige stadje Le Choara, waar het gerucht ging dat haar zus, Sanae, voor het laatst is gezien.

Hopelijk probeert Mai haar verwanten te vinden, maar al snel vindt ze angstaanjagende inwoners die in het donker door de stad op de loer liggen. ‘S Nachts zijn de straten van Le Choara gevuld met Shadow Matter – een gruwelijke groep dreigende wezens. Om elke geplaveide hoek ontdekt Mai dat haar hoop om haar zus te vinden schuilgaat onder de lang begraven geheimen die Le Choara achtervolgen.

Belangrijkste kenmerken

  • Overkill levert enorme beloningen op – Het Overkill-systeem is een toegevoegde functie waarmee personages schade kunnen stapelen die verder gaan dan de gezondheid van een vijand voor bonuservaring! Probeer zoveel mogelijk schade toe te brengen aan alle monsters voor grotere beloningen.
  • Pas op voor de Berserker – Tijdens het verkennen en bestrijden van kerkers verschijnt er uit het niets een gezichtsloze, zwarte figuur. De figuur zal ook een aanvalsgebied weergeven zodra deze verschijnt. Mai en haar team moeten weggaan uit het aanvalsgebied van de Berserker, omdat het iedereen met één enkele slag zal doden. Ren weg van de Berserker in de kerker of versla alle bestaande monsters op het slagveld om te ontsnappen!
  • Day n’ Night – Mai zal overdag de stad Le Choara moeten verkennen en met de stedelingen moeten praten om aanwijzingen te vinden over waar haar zus is. ‘S Nachts vecht Mai zich een weg door duistere wezens die zijn gestileerd in een turn-based RPG. Beleef het verhaal overdag door de lens van een visuele roman en vecht ‘s nachts tegen gruwelijke wezens!
  • Noem het geen Knockback – Het Knockback-systeem is terug in Death end re;Quest 2, maar deze keer kunnen Mai en haar team Shadow Matter nog harder slaan! Combineer je aanvallen door monsters naar andere groepsleden te gooien!
Ad