Death end re;Quest 2 launch trailer

Death end re;Quest 2 launch trailer

Om de release van Death End te herdenken heeft uitgeverij Idea Factory International een nieuwe video uitgebracht.

Quest 2 heeft een nieuwe video uitgebracht.

Neem het nu op tegen de tegenstanders van Le Choara met alle gratis en betaalde DLC die bij de game werd geleverd toen deze voor het eerst uitkwam!

video
play-rounded-fill

Over Death end re;Quest 2

Op zoek naar haar lang verloren gewaande zus ontvlucht een meisje haar verleden in het bergdorp Le Choara. Ze had geen idee dat de stad bezaaid is met verborgen geheimen, kwaadaardige monsters die ‘s nachts door de straten sluipen en een verschrikkelijk offerritueel.

Zal ze in staat zijn om de duisternis te bestrijden of zal het haar inhalen?

Functies

  • Day n’ Night – Verken overdag het pittoreske dorpje Le Choara door de ogen van een visuele roman en communiceer met de lokale bevolking om meer te weten te komen over Mai’s vermiste zus. Vecht ‘s nachts tegen sinistere monsters in een turn-based RPG!
  • Noem het geen Knockback — Met het Knockback-mechanisme kunnen Mai en haar team Shadow Matter tegen muren, andere tegenstanders en zelfs andere partijleden slaan om vervelende combinaties te creëren. Je kunt misschien zelfs Super Knockbacks en Super Knockblows activeren als je je aanvallen goed timet.
  • Pas op voor de Berserker – Een gezichtsloos, duister wezen zal uit het niets arriveren tijdens het verkennen en vechten van kerkers. Wanneer de figuur tevoorschijn komt, zal deze ook een aanvalsgebied tonen. Mai en haar team moeten het aanvalsgebied van de Berserker ontvluchten, aangezien een enkele slag van de Berserker iedereen zal doden. Om uit de kerker te komen, ren je weg van de Berserker of versla je alle vijanden op het slagveld!
  • Overkill levert enorme beloningen op – Met het Overkill-systeem kunnen personages schade oplopen die verder gaat dan de gezondheid van een vijand voor extra ervaring! Probeer voor betere prijzen zoveel mogelijk schade toe te brengen aan alle wezens.