Death End Re;Quest 27 april, Fysieke editie Pre-Orders

Death End Re;Quest 27 april, Fysieke editie Pre-Orders

Op New Game Plus Expo bevestigde Idea Factory International dat Death end re; Quest op 27 april 2021 naar de Nintendo Switch in het westen komt.

video
play-rounded-fill

Over Death end re; Quest

Arata Mizunashi, een videogameprogrammeur, ontvangt een melding van een e-mail die naar hem is gestuurd door Shina Ninomiya, een collega van hem die bijna een jaar geleden werd vermist. Samen werkten ze aan World’s Odyssey (W.O.D.), een meeslepend virtueel landschap aangedreven door adembenemende, ultramoderne technologie. Dat wil zeggen, totdat Shina’s plotselinge verdwijning de productie snel stopte. Arata ontdekt de verrassende onthulling dat Shina Ninomiya vast zat in “W.O.D.” de hele tijd. Wanneer Arata haastig terug duikt in de coderegels die zijn verlaten project achtervolgen, realiseert hij zich dat zijn spel nu wordt geteisterd door een besmetting met bugs en dat Shina de enige actieve speler is.

Arata ontdekt al snel dat een snode kracht hem ervan weerhoudt Shina uit het spel te halen. Haar enige uitweg? Ze moet het spel voltooien om het perfecte einde te ontgrendelen – een resultaat met een slagingspercentage van 1%. Tijdens hun reis komen ze een hele reeks NPC-personages tegen die de perceptie van de mensheid en A.I.-technologie vertroebelen, en een spannend verhaal in beweging zetten dat de verschillen tussen de virtuele wereld en de onze in twijfel trekt.

Ze weten niet welke verschrikkingen hen aan beide kanten van het scherm te wachten staan ​​…

Belangrijkste kenmerken

  • Voorbij het geloof: feit of fictie? – Spring tussen de realiteit en in-game-modi, aangezien spelers in het echte wereldbeeld moeten onderzoeken om de mysterieuze innerlijke werking van de World Odyssey op te lossen, en overschakelen naar een in-game-weergavemodus om te vechten tegen glitched-out monsters. Kies verstandig opties, aangezien uw beslissing het einde van het spel kan veranderen!
  • Turn-based RPG’s ondersteboven gekeerd – In dit turn-based commandogevechtsysteem kun je vrij rondlopen en het uitvechten met angstaanjagende monsters. Tijdens gevechten kunnen spelers het genre van de game veranderen van een first-person shooter in zelfs een vechtgame!
  • Je bent Buggin ’Out – Tijdens het verkennen moeten spelers karakterspecifieke kerkervaardigheden activeren om toegang te krijgen tot moeilijk bereikbare gebieden en verborgen schatten!
  • Volg het witte konijn en ontdek een wereld vol insecten – In deze hyperrealistische gamewereld moeten spelers Shina helpen ontsnappen aan een game-universum vol geïnfecteerde bazen en betoverende omgevingen!

Fysieke release

Bovendien kan er nu een fysieke editie van de game worden gereserveerd via de Limited Run Games-website voor $ 39,99 USD hier. Deze fysieke release bevat een omkeerbare hoes en pre-orders blijven vier weken open.

Ad