Death’s Door – 23 November – Fysieke editie bevestigd

Death’s Door – 23 November – Fysieke editie bevestigd

Uitgever Devolver Digital en ontwikkelaar Acid Nerve hebben bevestigd dat Death’s Door op 23 november 2021 in de Nintendo Switch eShop zal verschijnen.

Daarnaast heeft Special Reserve Games ook bevestigd dat pre-orders voor een fysieke release van de game op dezelfde dag via de website worden geopend.

video
play-rounded-fill

Over Death’s Door

Het oogsten van zielen van de doden en het slaan van een klok kan eentonig worden, maar het is eerlijk werk voor een kraai. Het werk wordt levendiger wanneer je toegewezen ziel wordt gestolen en je een wanhopige dief moet opsporen in een rijk dat onaangetast is door de dood – waar wezens ver over hun houdbaarheidsdatum heen groeien en overlopen van hebzucht en macht.

Belangrijkste kenmerken

  • Talon Sharp Combat – Gebruik contactwapens, pijlen en magie om een ​​fantastische reeks beesten en halfgoden te verslaan. Fouten worden afgestraft en de overwinning wordt beloond. Krijg een voorsprong door je personagestatistieken aan te passen en de vaardigheden en upgrades die je verkrijgt onder de knie te krijgen.
  • Een prachtig sombere wereld – Waag je buiten de deuren en verken een land vol verwrongen inwoners en talloze geheimen, waardoor hoop wordt gegeven aan de vreemde en prachtige personages die je onderweg zult ontmoeten.
  • Een duister mysterie om te ontrafelen – Spoor kolossale tirannen op en versla ze met hun eigen verhalen en motivaties. Ervaar een somber maar duister komisch verhaal en ontdek de waarheden achter de stroom van zielen, de rol van de Crows en de oorsprong van de Doors.
Ad