Death’s Gambit: Afterlife aangekondigd

Death’s Gambit: Afterlife aangekondigd

White Rabbit heeft Death’s Gambit: Afterlife aangekondigd, een uitgebreide editie van Death’s Gambit die in 2021 naar de Nintendo Switch gaat.

Deze nieuwe release bevat zes nieuwe eindbazen, 10 nieuwe levels, een vernieuwde wereld en systemen, 22 nieuwe wapens, 100 talenten, Metroidvania-upgrades, meerdere eindes, crafting en een wereldkaart.

video
play-rounded-fill

Over Death’s Gambit: Afterlife

Death’s Gambit: Afterlife is een 2D-actie metroidvania die voortbouwt op en de originele Death’s Gambit-ervaring verfijnt. Met behulp van een scala aan uitrusting, wapens en vaardigheden moet Sorun zich een weg banen door het koninkrijk Siradon om het land van zijn vloek te ontdoen en zijn overeenkomst met de Dood na te komen. Afterlife biedt een schat aan nieuwe functies en veranderingen, waaronder herwerkte bewegingen, verfijnde ontmoetingen, nieuwe eindbazen, levels en meer!

Geschiedenis van Death’s Gambit

White Rabbits benadering van het maken van uitdagende maar boeiende gameplay zag succes in de release van Death’s Gambit; na zorgvuldig, onvermoeibaar werk, probeert Death’s Gambit: Afterlife die ervaring verder te verfijnen en nieuwe inhoud toe te voegen waar spelers van kunnen genieten en overwinnen.

White Rabbits passie voor het creëren van het toppunt van metroidvania-ervaringen wordt gerealiseerd in hun werk aan Afterlife, waarbij ze allebei waardering tonen voor hun fans en nieuwe, potentiële spelers verleiden.

Spelfuncties

  • Een complete mechanische opknapbeurt, inclusief verfijnde ontmoetingen, verbeterde bewegingen en uitgebreid knutselen
  • Andere eindes die je kunt bereiken naarmate het verhaal vordert
  • In totaal meer dan 30 wapens, met nieuwe talenten voor elk wapen
  • 6 nieuwe bazen om tegen te vechten, bovenop de oorspronkelijke 14
  • Een enorm uitgebreide nieuwe wereld om te verkennen, met 10 nieuwe levels aan de originele 11
  • Een nieuwe kaart om door Siradon te navigeren
Ad