Death’s Gambit: Afterlife krijgt DLC: Ashes of Vados

Death’s Gambit: Afterlife krijgt DLC: Ashes of Vados

Serenity Forge en White Rabbit zijn nog niet klaar met Death’s Gambit: Afterlife, aangezien Ashes of Vados is onthuld als extra DLC voor de game. Dit voorjaar komt het uit op de Nintendo Switch.

Over Ashes of Vados

Ashes of Vados bevat een gloednieuw baasgevecht met een aanzienlijk gewijzigde heroïsche baasversie die Death’s Gambit: Afterlife’s laatste verhaallijn zal afsluiten. Het heeft ook “de ultieme moeilijkheidsgraad voor platforming en een nieuwe Arena met zowel boss rush als horde-modus”, aldus het persbericht. Ten slotte zullen er gerandomiseerde dingen, heroïsche gedwongen en moeilijke modus zijn, evenals andere spelvariabelen. Elk van deze obstakels heeft zijn eigen prikkels.

Over Death’s Gambit: Afterlife

Siradon draait om de belofte van onsterfelijkheid. Daag de eeuwige bewakers van het rijk uit als de rechterhand van de Dood en doorsta de eindeloze strijd om hun ziel te zuiveren.

Death’s Gambit: Afterlife is een geremasterde en verbeterde versie van de hardcore 2D RPG-actieplatformgame Death’s Gambit. Om de gevaren onder Siradon het hoofd te bieden, moet je de exacte strijd beheersen en een brede selectie aan wapens en vaardigheden gebruiken. Ontdek de echte prijs van onsterfelijkheid in een vreemd en hard universum.

Naast het originele spel bevat Afterlife een verscheidenheid aan extra materiaal, waaronder 10 nieuwe levels, meer dan 30 wapens, 5 nieuwe bazen, mechanische revisies en meer. Jouw beslissingen zullen een impact hebben op Soruns dramatische conclusie.

Functies

 • Expansive World – Verken een grote wereld die bestaat uit meer dan 20 prachtig geproduceerde podia. Ontdek de geheimen van excentrieke persoonlijkheden uit alle lagen van de bevolking.
 • Metroidvania – Ontgrendel nieuwe mobiliteits- en vechtvaardigheden die de omgeving openen en uitbreiden.
 • Karakterklassen – Kies uit zeven speelbare klassen, meer dan 100 vaardigheden in de vaardighedenboom en meerdere klassen om je gevechtsstijl aan te passen.
 • Ongelooflijke bazen – Jaag op 20 kolossale monsters en andere legendarische beesten. Elk monster is een uitdaging die een andere strategie vereist om te overwinnen.
 • Heroïsche modus – Als je een baas doodt, krijg je een tweede wind in een aanzienlijk moeilijkere heroïsche modus waar je meteen toegang toe hebt. Ga voor jezelf een nieuwe uitdaging aan en beheers hun nieuwe krachten.
 • Niet-lineaire verkenning — Verken levels en eindbazen in een niet-lineaire volgorde en ontdek zijgebieden vol geheimen en vijanden om te verslaan.
 • Karakteraanpassing – Kies uit een verscheidenheid aan wapens, zoals bogen, zeisen, langzwaarden, hellebaarden en meer. Met een verscheidenheid aan bevoegdheden en upgrades, kun je kiezen hoe je ze gebruikt.
 • Alternatieve eindes – Terwijl je door het verhaal reist, kun je Soruns lot kiezen door specifieke doelen te voltooien en belangrijke keuzes te maken.
 • Knutselen – Verzamel, jaag op en deconstrueer objecten van over de hele wereld om nieuwe en nuttige uitrusting te maken voor je reis door Siradon.
 • Evocative Score – Met bijna 3 uur aan suggestieve muziek gecomponeerd door Kyle Hnedak, ervaar je een ingewikkeld gemaakte partituur die de toon zet voor Death’s Gambit: Afterlife’s wereld.
 • New Game Plus – Voltooi Afterlife om New Game+ tussen haakjes van drie te ontgrendelen, zodat je je eigen moeilijkheidsgraad kunt instellen. Beleef Sorun’s avontuur opnieuw met nieuwe tegenstandersvariaties en modifiers exclusief voor New Game+.

Death’s Gambit: Afterlife’s Ashes of Vados DLC kost $ 7,99.

Ad