Decay Of Logos komt op 28 November

Decay Of Logos komt op 28 November

Action RPG Decay of Logos wordt later deze maand eindelijk op de Nintendo Switch gelanceerd!

Rising Star Games bevestigde dat de game nu op 28 november 2019 in de Nintendo Switch eShop komt voor € 19,99 / $ 19,99.

Reis over het land met een mysterieuze Eland aan je zijde – terwijl je wraak neemt op degene die je dorp en familie in de as heeft gelegd!

video
play-rounded-fill

Over Decay Of Logos

Rising Star Games en Amplify Creations zijn verheugd aan te kondigen dat Decay of Logos deze maand op 28 november wordt uitgebracht op Nintendo Switch. Spelers die op zoek zijn naar een genadeloze fantasiewereld vol krachtige vijanden, kunnen Decay of Logos downloaden via de Nintendo Switch eShop voor de prijs van € 19,99 / $ 19,99.

Decay of Logos is een verhaalgedreven actie- / avontuur-RPG voor derden met de nadruk op spelersverkenning met minimale hand-held en uitdagende gevechten. Dompel jezelf onder in de fantasiewereld van Decay of Logos door de ogen van een jonge avonturier genaamd Ada, vergezeld door een mystieke Eland.

Beide worden noodlottig samengebracht op de dag dat haar dorp wordt platgebrand door Crimson Knights met de Royal Crest. Gemotiveerd door wraak gaat ze op reis om de waarheid achter de aanval te onthullen.

Ontwikkeld door Amplify Creations en gepubliceerd door Rising Star Games, staat Decay of Logos gepland voor release later deze maand op 28 november en is momenteel beschikbaar op pc, Xbox One en PlayStation 4.

Ad