Decay Of Logos vertraagd

Decay Of Logos vertraagd

Rising Star Games heeft aangekondigd dat de Nintendo Switch-versie van Decay of Logos is uitgesteld tot september 2019 vanaf de oorspronkelijke releasedatum op 29 augustus.

De reden achter de vertraging van de Switch-versie is het verbeteren van de algehele kwaliteit en ervaring van het spel. De vertraging heeft geen invloed op de PS4- en Xbox One-versies.

Vertraging uitgelegd

Rising Star Games en Amplify Creations hebben na zorgvuldige overweging besloten om de releasedatum van de Nintendo Switch-versie van Decay of Logos te verplaatsen naar september 2019. Dit geeft de nodige tijd om te zorgen dat spelers onze game in zijn beste vorm kunnen ervaren. vanaf dag een. De beslissing om het een paar weken tegen te houden geeft ons de mogelijkheid om fixes te maken die de algehele kwaliteit en ervaring van het spel zullen verbeteren.

De beslissing om de Nintendo Switch-releasedatum van Decay of Logos te verplaatsen, heeft geen invloed op de releasedata voor Xbox One, PlayStation 4 of pc. Console-patches zijn slechts enkele dagen verwijderd van live en zullen de ervaring aanzienlijk verbeteren, terwijl de pc-versie al over de nieuwste updates beschikt.

Rising Star Games en Amplify Creations zijn ongelooflijk enthousiast over dit project en kunnen niet wachten tot fans de mysteries van Decay of Logos gaan verkennen en ontdekken. Hoewel het een paar moeilijke weken zijn geweest, werken we er hard aan om ervoor te zorgen dat alle gamers dezelfde opwinding ervaren die we voelen over Decay of Logos door de beste versie van onze game te spelen. Het komt binnenkort en we danken u hartelijk voor uw begrip en geduld.

video
play-rounded-fill

Over Decay Of Logos

De Wereld

De game speelt zich af in een uitgestrekte fantasiewereld waar de speler samen leeft met koningen, ridders, tovenaars, oude soorten en verschillende andere mythische wezens. In Decay of Logos reist u door een oud koninkrijk geregeerd door een strijdende koning. De koning was geen erg aanhankelijke vader en gaf er de voorkeur aan aandacht te besteden aan de militaire aangelegenheden van zijn koninkrijk dan aan een van zijn vijf zonen.

Tot grote ontsteltenis van de koning sloeg de tragedie toe toen de koningin stierf tijdens de bevalling. Toen zijn lieve vrouw weg was, wilde hij alleen zijn pasgeboren dochter beschermen, de enige prinses in het rijk. De afstand tussen de koning en zijn zonen werd nog groter, omdat hij alleen ogen had voor de kleine prinses die precies op haar moeder leek.

Verdeeld koninkrijk

Naarmate de tijd verstreek, voelden de zonen van de koning zich verlaten, zonder enige erkenning van hun vader. Ze deelden allemaal een diepe haat voor hun zuster, omdat zij, naar hun mening, schuldig waren aan de dood van hun moeder. Hun haat werd alleen geëvenaard door hun dorst naar macht, en het was slechts een kwestie van tijd voordat de tragedie opnieuw toesloeg.

En terwijl het dat deed, was de koninklijke familie onomkeerbaar gebroken. Na deze grote kloof liepen de vorsten uiteen en claimden ze allemaal een stukje van het rijk. In de daaropvolgende jaren hadden de koningszonen een grote invloed op het land dat ze bezaten, elk gebied weerspiegelde hun specifieke eigenaardigheden. Er was niet veel contact tussen hen – alle Prinsen raakten volledig geobsedeerd door hun persoonlijke inspanningen en worstelingen.

Het avontuur begint

Ada, het door de speler bestuurde personage, wordt gedwongen een wraak te nemen nadat haar dorp wordt vernietigd. In elkaar geslagen en zonder te weten wie verantwoordelijk was voor de aanval, dwaalde het meisje doelloos door het bos totdat ze instortte. Ze werd wakker door de zachte aantrekkingskracht van een mystieke eland en voelde een overweldigend gevoel van kalmte en veiligheid. Er was geen redelijke verklaring voor, maar het meisje voelde zich op de een of andere manier verbonden met het wezen, omdat hun band zo sterk was als de wil om haar dorpsgenoten te wreken. Afgezien van een koninklijk wapen dat ze zich vaag herinnerde toen ze op de vaandels van de aanvallers zag, was er geen enkele aanwijzing waar ze vandaan zouden kunnen komen. Ze waagde Noord in de hoop aanwijzingen te vinden over degenen die haar onrecht hadden aangedaan.

De speler begint aan de rand van het Laetus-bos en ontdekt dat alles niet is wat het lijkt. Vreemde wezens dwalen door de oude voorouderruïnes, een eens vredig land is nu gevuld met vijandige bewoners met houten lichamen en lege ogen …

Ad