Deck of Ashes: Complete Edition – Eerste 30 minuten

Deck of Ashes: Complete Edition – Eerste 30 minuten

Deck of Ashes: Complete Edition is deze week uitgebracht voor Nintendo Switch. De aardige mensen bij Handheld Players zorgden voor de eerste ongeveer 30 minuten, dus probeer het eens op de Nintendo Switch.

video

Over Deck of Ashes: Complete Edition

Deck of Ashes is een tactisch kaartgevecht-avonturenspel. Sibyl the Dark Soul, een elfenboogschutter, sluit zich aan bij de groep antihelden op hun reis voor verlossing in deze volledige versie van het spel. Gebruik superieure sluipschuttervaardigheden als Sibyl, breng gesneuvelde tegenstanders tot leven of zaai angst en hysterie bij iedereen die je in de weg staat. Verken het vervloekte fantasierijk en jaag op sterke kaarten, karakter voor karakter. Wanneer je je Bondgenotenkamp verbetert, moet je je overlevings- en hulpbronnenbeheervaardigheden op de proef stellen.

De beslissingen die u gaandeweg neemt – waar u heen gaat, welke middelen u moet aanschaffen, welke risico’s u moet nemen en welke kaarten u moet maken – bepalen of u slaagt of faalt.

Is het mogelijk om de wereld te bevrijden van de Asvloek?

De dynamische en gevaarlijke omgeving van Deck of Ashes wordt procedureel gecreëerd, met gevaar op de loer bij elke bocht. Verrassende hinderlagen, natuurrampen en willekeurige gebeurtenissen zullen je ertoe aanzetten om je voortdurend aan te passen en op zoek te gaan naar korte momenten om een ​​voordeel te behalen! Om je overleving veilig te stellen, moet je je aanpak verfijnen terwijl je onderweg bent!

Dekconstructie goed uitgevoerd

De deelnemers krijgen een set tools voor het bouwen van decks om te gebruiken. Voor nieuwkomers zijn er kant-en-klare kaartspellen die duidelijk goed bij elkaar passen. Er zijn 100+ kaarten voor elk personage om te verkennen en te mixen tot verrassende combinaties als je klaar bent om los te gaan met je eigen deck-ideeën!

Verhoog de capaciteit van het kamp om aan uw behoeften te voldoen

Verschillende methoden hebben aanzienlijk verschillende Camp-verbeteringen nodig. Je zult niet in staat zijn om alles in één keer te verbeteren vanwege een gebrek aan middelen, dus selecteer zorgvuldig!

Deck of Ashes: Complete Edition is momenteel beschikbaar in het Japans, Frans, Duits, Spaans, Koreaans, Russisch en Vereenvoudigd Chinees in de Nintendo Switch eShop.

Ad