DEEMO 1.11 Update beschikbaar, voegt 13 nieuwe nummers toe

DEEMO 1.11 Update beschikbaar, voegt 13 nieuwe nummers toe

Flyhigh Works heeft versie 1.11-update uitgebracht voor DEEMO – die 13 nieuwe nummers toevoegt en de totale nummerlijst op 372 nummers brengt.

De nieuwe nummers omvatten:

  • “Hana no Kotoba” door Shina Kami en Silaver
  • “Rainbow Time Machine” door Sakuzyo feat. Sakuzyo
  • “Om te leven” door Xi
  • “Cloud9″ door Xi

Inhoudsopgave (TOC)

Over DEEMO

DEEMO is een eenvoudig ritmespel dat zich afspeelt in een fantasiewereld vol prachtige beelden. Raak de noten aan die naar het scherm stromen op het ritme van de muziek. Het systeem is gemakkelijk te begrijpen en spelers kunnen genieten van gameplay die lijkt op het spelen van een piano.

Er zijn meer dan 200 muziekstukken om uit te kiezen, met moeilijkheidsgraden van Gemakkelijk, Normaal en Moeilijk. Geschikt voor beginners en ervaren spelers van ritmegames die meer uitdaging nodig hebben. Muziek wordt voornamelijk gemaakt door Taiwanese en Japanse componisten, met een gevarieerde selectie van vocale en instrumentale nummers die een breed scala aan genres bestrijken.

Het verhaal

Deemo is een mysterieus wezen dat alleen in een kasteel woont en voor zichzelf piano speelt. Op een dag valt een klein meisje zonder geheugen uit de lucht en verbreekt zijn eenzaamheid. Deemo voelt zich genoodzaakt om haar te helpen thuis te komen in haar wereld.

Terwijl ze op zoek is naar een manier om haar terug naar de lucht te brengen, ziet Deemo een klein jonge boompje dat groeit naarmate er meer muziek wordt gespeeld. Als Deemo erin slaagt om het uit te laten groeien tot een boom, hoog genoeg om het raam in het plafond te bereiken, kan ze misschien gewoon naar huis komen.

Terwijl de twee met elkaar omgaan, leert Deemo wat het betekent om een ​​vriend te hebben. Wat staat de twee te wachten als het kleine meisje haar geheugen terugkrijgt? Dit is een ietwat vreemd, ontroerend verhaal.

Ad