DEEMO fysieke release 29 januari 2019

DEEMO fysieke release 29 januari 2019

DEEMO, die eerder was uitgebracht, komt naar Nintendo Switch met de fysieke release op 29 januari 2019.

Nintendo Labo Piano Support

PM Studios en acttil hebben ook onthuld dat de game compatibel zal zijn met Nintendo Labo Piano, wat een leuk detail is. Het team zegt dat je hiermee de wereld van DEEMO nog verder kunt ervaren.

Voor degenen die nieuw zijn bij DEEMO, het is een muziekritmegame die zich concentreert rond de mystificerende relatie tussen Deemo en een klein meisje. Het spel vordert als Deemo speelt en voltooit de muzikale pianoscores om het kleine meisje te helpen terug te keren naar haar wereld.

Een briljante verzameling muziekstijlen en genres is beschikbaar in zowel instrumentale als vocale muziekformaten. Voor diegenen die een extra uitdaging zoeken, beschikken alle speelbare songs over een aantal moeilijkheidsniveaus en aanpasbare notensnelheid.

Over Deemo’s verhaal

Deemo is een humanoïde wezen dat een leven van eenzaamheid diep in een kasteel leeft. Op een dag valt een klein meisje uit de lucht; ze heeft geen idee wie ze is, of waar ze vandaan komt. Terwijl Deemo haar probeert te helpen terug te keren naar haar wereld, ontdekken ze een vreemde sprout die groter wordt met elke noot die wordt gespeeld op de piano waaraan hij is bevestigd.

Hoe zal Deemo zich aanpassen aan een gezelschap dat het nog nooit eerder heeft ervaren? Zal het kleine meisje in staat zijn om te gaan met alle waarheden die wachten wanneer haar verloren herinneringen terugkeren? Vergezeld van de beklijvende tonen van de piano, onthul de mysteries rond de mystieke Deemo en het raadselachtige meisje uit de hemel.

Belangrijkste kenmerken

  • Muzikale connectie! – Speel DEEMO, letterlijk! Selecteer nummers bevatten Nintendo Labo Piano-ondersteuning zodat je de echte muzikale wereld van het spel kunt ontdekken!
  • Gevoelige ritmes! – Meer dan 250 boeiende nummers van verschillende componisten en genres wachten op je! Laat de melodie van de piano je ziel sussen!
  • 3 moeilijkheidsgraden! – Begin met het begin van de Easy-modus en werk helemaal tot aan Hard om je gevoel voor ritme te testen via een eenvoudige, intuïtieve gameplay!
  • Mooi handgetekend kunstwerk! -De prachtige kunst van DEEMO zal je hart ophalen als het aangrijpende verhaal zich ontvouwt!
  • Betoverend verhaal! – De muziek, illustraties en verhalen komen allemaal samen in deze verbazingwekkend ontroerende ervaring! Val in de wereld van DEEMO!