DEEMO II – Teaser onthult verkenbare, met de hand getekende stijlwereld

DEEMO II – Teaser onthult verkenbare, met de hand getekende stijlwereld

Rayark heeft plannen onthuld voor DEEMO II, een officieel vervolg op de hit-ritmegame op Nintendo Switch in 2019. Rayark heeft nu een nieuwe teaser-trailer gedeeld die de wereld en gameplay van de aankomende titel introduceert.

Daarnaast plaagde het bedrijf ook dat er in de “nabije toekomst” een gesloten bètatest voor Google Play zal worden aangekondigd.

video
play-rounded-fill

Over DEEMO II

Als muziek speelt, zal de zon blijven

DEEMO II speelt zich af in een wereld waar het nooit ophoudt met regenen… maar dit is geen gewone regen. Elk wezen dat door deze regen wordt aangeraakt, verandert in een vlaag van witte bloembladen voordat het volledig van de wereld verdwijnt.

Als zodanig heeft iedereen zijn toevlucht gezocht in een enorm treinstation, inclusief onze vrouwelijke hoofdpersoon, Echo. Er staat toevallig een gigantische piano in dit treinstation die, wanneer hij wordt bespeeld, door de wolken snijdt, waardoor de zon doorschijnt, terwijl hij ook het treinstation beschermt tegen de dreiging van regen.

In DEEMO II spelen spelers als Echo en volgen ze de etherische Deemo om deze wereld te verkennen en op zoek te gaan naar een manier om voor eens en voor altijd een einde te maken aan de regen.

Verrassende niet-ritme-spelspelers met een handgetekende stijlwereld

De gameplay van DEEMO II bestaat uit een mix van ritmes en het oplossen van puzzels. Deze twee elementen verschillen van eerdere werken van Rayark en zullen op hun eigen manier uniek zijn, in de hoop dat ze spelers een frisse nieuwe ervaring zullen bieden.

In de ritmemodus zullen de grafieken niet alleen DEEMO’s wereldbeeld belichamen, de noten en tempowisselingen zullen ook veel dynamischer zijn dan ooit tevoren.

Uit de nieuw uitgebrachte in-game beelden kunnen we zien dat spelers als Echo kunnen spelen en het hele uitgestrekte treinstation kunnen verkennen. Door interactie met verschillende NPC’s en hen te helpen bij het oplossen van hun problemen, kunnen spelers langzaam de mysteries van het treinstation ontrafelen en dieper in de geheimen van de regen duiken.

Ming-Yang Yu, de producent van DEEMO II, verklaarde dat het ontwerp voor DEEMO II geschikt is voor alle soorten gamers – het is een spel dat voor iedereen leuk is.

DEEMO II’s gesloten bèta en lancering binnenkort beschikbaar

Het ontwikkelteam verklaarde dat ze hard werken aan de ontwikkeling van DEEMO II en dat er in de nabije toekomst nieuws over de gesloten bèta zal worden vrijgegeven. Als alles soepel verloopt, wordt DEEMO II eind 2021 gelanceerd.

Voorlopig heeft het bedrijf geen plannen aangekondigd voor een Switch-versie van de game.