Deemo Reborn – 17 December

Deemo Reborn – 17 December

Nintendo heeft de releasedatum voor Deemo Reborn op Nintendo Switch bekendgemaakt.

Deemo Reborn is een 3D-remake van het klassieke ritmespel van Rayark en wordt volgens de Japanse eShop-lijst op 17 december uitgebracht voor Nintendo Switch.

Het ondersteunt de taalopties ‘Engels, Japans, Frans, Duits, Spaans, Koreaans, Portugees, Russisch en Chinees (vereenvoudigd en traditioneel)’.

video
play-rounded-fill

Opmerking: Steam-trailer

Over Deemo Reborn

Een meisje dat uit de lucht viel en haar verleden verloor; Deemo die helemaal alleen piano speelt in de wereld van de boomhut; een toevallige ontmoeting tussen de twee.

De muziek stroomt als de vingers de pianotoetsen raken. Het begin van een sprookjesreis is begonnen…

“Nooit weggegaan zonder afscheid te nemen -.”

Belangrijkste kenmerken

  • Een klassieker herboren – Gecentreerd rond een oud kasteel en een mysterieuze boom die groeit als de melodie in de lucht hangt, beheers het kleine meisje dat uit de lucht is gevallen en help haar de weg naar huis te vinden.
  • Onderzoek herboren – Ontrafel raadsels en mysteries die in het kasteel verborgen zijn. Zoek bladmuziek die uit de hemel valt, ontgrendel nieuwe plaatsen en ontdek de waarheid.
  • Rhythm Reborn – Speel met je hart op de piano en laat de mysterieuze boom groeien. Onthul nieuwe delen van het verhaal en kijk uit naar de dag dat het meisje kan terugkeren naar haar hartverwarmende huis.
  • Melodies Reborn – Meer dan 60 klassieke nummers waar iedereen van houdt. Nieuwe muziekstukken wachten op je om hun uitdaging aan te gaan.
Ad