Deemo – Versie 3.6 Update binnenkort beschikbaar, inhoud geteased

Deemo – Versie 3.6 Update binnenkort beschikbaar, inhoud geteased

Rayark heeft een nieuwe trailer uitgebracht die Deemo’s komende versie 3.6-update teased – die nieuwe nummers aan het bestaande rooster zal toevoegen.

De update bevat met name de volgende toevoegingen:

  • “A Little Servant” en “ripples” to Shattered Memories 2
  • “Continuum (DEEMO Ver.)” to N.M.S.T. Collection #2
  • “-Mirage-” to Sdorica Collection

video
play-rounded-fill

Over Deemo

DEEMO is een eenvoudig ritmespel dat zich afspeelt in een fantasiewereld vol met prachtige beelden. Raak de notities aan die naar het scherm streamen in de tijd met de muziek. Het systeem is eenvoudig te begrijpen en spelers kunnen genieten van gameplay die lijkt op het spelen van een piano.

Er zijn meer dan 200 muziekstukken om uit te kiezen, met moeilijkheidsgraden van Easy, Normal en Hard. Geschikt voor beginnende ritmegames en ervaren spelers die meer uitdaging nodig hebben. Muziek wordt meestal gemaakt door Taiwanese en Japanse componisten, met een gevarieerde selectie vocale en instrumentale nummers in een breed scala aan genres.

Het verhaal van Deemo

Deemo is een mysterieus wezen dat alleen in een kasteel woont en voor zichzelf piano speelt. Op een dag valt een klein meisje zonder geheugen uit de lucht en breekt zijn eenzaamheid. Deemo voelt zich gedwongen haar te helpen thuis te komen in haar wereld.

Op zoek naar een manier om haar terug naar de hemel te brengen, merkt Deemo een klein boompje op dat groeit naarmate er meer muziek wordt gespeeld. Als Deemo in staat is om het in een boom te laten groeien, lang genoeg zodat het het raam in het plafond zou bereiken, zou ze misschien net thuis kunnen komen.

Terwijl de twee op elkaar inwerken, leert Deemo wat het betekent om een ​​vriend te hebben. Wat wacht de twee wanneer het kleine meisje haar geheugen terugkrijgt? Dit is een enigszins vreemd, ontroerend verhaal.

Ad