Deep Sky Derelicts: Definitive Edition – Deze maand

Deep Sky Derelicts: Definitive Edition – Deze maand

Snowhound Games en 1C Entertainment hebben Deep Sky Derelicts: Definitive Edition voor Nintendo Switch aangekondigd. De tactische, rogue-achtige RPG wordt op 24 maart 2020 via de Nintendo eShop gelanceerd voor USD / EUR 24,99.

video
play-rounded-fill

Over Deep Sky Derelicts: Definitive Edition

1C Entertainment en Snowhound Games kondigen Deep Sky Derelicts: Definitive Edition aan voor pc, Xbox One, Playstation 4 en Switch. Deep Sky Derelicts: Definitive Edition wordt uitgebracht op 24 maart en kost $ 24,99 USD / 24,99 EUR.

Na de eerste lancering van Deep Sky Derelicts in Steam Early Access in 2017 en de positieve ontvangst door fans van tactische, rogue-achtige RPG’s, is de game door veel spelers gevraagd om in de schappen van Microsoft Xbox One, Sony Playstation 4 en Nintendo te komen Van winkel wisselen. Sinds de succesvolle release op pc is Deep Sky Derelicts opmerkelijk gepolijst, uitgebreid en verbeterd met nieuwe inhoud en meerdere nieuwe functies, wat nu een perfect moment creëert om de consolegamers te bevredigen en het eindelijk op hun favoriete platforms te brengen!

In een grimmige dystopische toekomst is de mensheid over de melkweg verspreid en is de menselijke samenleving in twee afzonderlijke klassen opgedeeld. Je bent een arme, staatloze verschoppeling die gedwongen wordt te leven van restjes van vervallen stations en schepen in de ruimte. Een legendarisch vervallen buitenaards schip dat naar verluidt verborgen zit in de Deep Sky-sector van de ruimte, is je ticket voor burgerschap en een gezellig leven op een gastvrije planeet.

Begin je zoektocht door een hecht team van aaseters samen te stellen en hun vaardigheden en uitrusting te verbeteren door vervallen ruimtestations, gevaarlijke planeten en vervallen buitenaardse schepen te verkennen. Vecht tegen monsters voor buit en keer terug naar de thuisbasis om je uitrusting te upgraden, allemaal in een kenmerkende retro-futuristische stripboekkunststijl.

Ervaar Deep Sky Derelicts in zijn ultieme, definitieve editie, die het gereviseerde basisspel combineert met zijn twee DLC’s: New Prospects en Station Life. Beide toevoegingen brengen nieuwe gameplay-functies, karakterupgrades, verbeteringen aan de thuisbasis, monsters, missies en nog veel meer!

Belangrijkste kenmerken:

  • Verbeterd basisspel en twee DLC-pakketten inbegrepen
  • Nieuwe kijk op turn-based gevechten met kaarten
  • Dynamische look & feel van sci-fi strips
  • Eindeloze aanpassingsmogelijkheden voor personages en opruimende teams
  • Hoge afspeelwaarde dankzij procedureel gegenereerde inhoud
  • Tientallen boeiende kleine verhalen over het uitgestoten leven in het grimmige Deep Sky-universum
  • Twee spelmodi: Story Campaign en Arena

Deep Sky Derelicts: Definitive Edition is ontwikkeld door Snowhound Games en uitgegeven door 1C Entertainment. De titel heeft de classificatie PEGI 12 – Geweld en slechte taal.

Ad