Degrees Of Separation – Nieuwe Gameplay Trailer

Degrees Of Separation – Nieuwe Gameplay Trailer

Publisher Modus Games en ontwikkelaar Moondrop laat ons met trots 5 minuten gameplay-opnames zien, rechtstreeks uit de definitieve release van Degrees Of Separation.

video

Zeker, het team streeft naar het leveren van een geheel nieuwe gameplay-ervaring door middel van intuïtieve puzzels omringd door de concepten van warm en koud. Ook is het duidelijk dat Degrees of Separation schijnbaar veel te bieden heeft op de kunstafdeling.

Over Degrees Of Separation

Verlies jezelf in een fantasieverhaal van liefde en verlies, warm en koud, geschreven door veteraan uit de sector en RPG-legende Chris Avellone

Kick-off van het nieuwe jaar, uitgever Modus Games en ontwikkelaar Moondrop zijn verheugd om een ​​diepgaande blik op de rijke verhalende en dynamische gameplay in aankomende 2D-puzzel-platformer Degrees of Separation te delen.

Met het werk van de veel geprezen fantasyauteur Chris Avellone vertegenwoordigt Degrees of Separation een unieke en opwindende nieuwe uitdaging voor de Fallout: New Vegas-schrijver, die de wereld van platformgames aanpakt en een ontroerend fantasieverhaal over relaties en polariteit. De game komt passend uit op Valentijnsdag – 14 februari 2019.

Degrees of Separation tikt op het vermogen van Chris Avellone om rijke, tapijtachtige overleveringen te maken en vertelt het verhaal van een meisje en een jongen uit twee verschillende werelden waarvan het leven ineenstrengelt. Ember en Rime, gebonden aan de krachten van respectievelijk warm en koud, vertrekken op een levendige reis, waar ze bij het ontmoeten onmiddellijk worden verdeeld door hun twee ongelijksoortige werelden, waardoor ze samen – en apart – op een reis om de kloof tussen hen te overbruggen.

Voorkomen dat ze elkaar raken door hun verschillende elementaire verwantschap, verkennen Sintel en Rijp het magnetische potentieel van tegengestelde krachten. Elk niveau van graden van scheiding vertegenwoordigt een andere fase in de relatie van het paar en biedt zo een nieuwe monteur die de twee protagonisten moeten beheersen om vooruitgang te boeken. Spelers bieden de mogelijkheid om solo of co-op te gaan met een partner – lokaal of online -. Ember en Rime maken elk gebruik van hun elementaire vaardigheden om puzzels op te lossen terwijl ze meerdere unieke werelden doorkruisen.

Degrees of Separation arriveert op 14 februari 2019 voor Nintendo $ 19,99 USD.

Ad