Deiland: Pocket Planet Edition – Eerste 25 minuten

Deiland: Pocket Planet Edition – Eerste 25 minuten

Mocht je bereid zijn om in Deiland: Pocket Planet Edition voor Nintendo Switch te duiken? Dankzij Handheld Players kun je nu de eerste 25 minuten bekijken en het zeker weten.

Deiland: Pocket Planet Edition laat spelers monsters bewerken, bewerken en bevechten om voor hun eigen kleine thuisplaneet te zorgen!

video
play-rounded-fill

Over Deiland: Pocket Planet Edition

Deiland: Pocket Planet Edition is een ontspannend landbouwavontuur waarin je voor je kleine planeet moet zorgen. Bewerk, maak en vecht tegen monsters om van je huis een speciale plek te maken en help anderen bij hun zoektocht.

Ontdek het verhaal van Arco in deze singleplayer-ervaring, een verhaal over opgroeien, anderen helpen en de geheimen onthullen die in het hart van je planeet liggen. We hebben een ontspannend spel gemaakt met een sterk verhaal en een cast van verschillende personages die je kunt ontmoeten.

– Pas je planeet aan met bomen, planten, gewassen, bloemen of bouwwerken, en zorg voor je boerderijdieren.

– Ontdek hoe de hele planeet verandert in de lente, zomer, herfst en winter. Elk gewas is alleen in de juiste seizoenen verkrijgbaar.

– Meer dan 12 karakters om te ontmoeten en vriendschap te sluiten.

– Dag- en nachtcyclus die een effect hebben op de wereld met natuurlijke elementen zoals meteorenregens, stormen, vallende sterren, aurora borealis of orkaanwinden.

– Meer dan 100 missies om de geheimen van het hart van jullie planeet te ontdekken.

– Speel en ontspan. Vloeiende en schattige graphics en een ontspannende soundtrack om de drukke dagelijkse routine te verzachten.

Deiland: Pocket Planet Edition is nu verkrijgbaar in de Nintendo Switch eShop voor $ 16,99 USD.

Ad