Delicious! Pretty Girls Mahjong Solitaire – Eerste 25 minuten

Delicious! Pretty Girls Mahjong Solitaire – Eerste 25 minuten

Denk dat je de hersens hebt om de pittigheid van de ietwat bizarre Delicious! Pretty Girls Mahjong Solitaire aan te pakken op Nintendo Switch? Dankzij Nintendo Hall kun je nu de eerste 25 minuten bekijken.

Delicious! Pretty Girls Mahjong Solitaire ziet spelers meer dan 100 tegelpatronen aanpakken om 9 meisjes in verschillende outfits te verkleden!

video

Over Delicious! Pretty Girls Mahjong Solitaire

Wat is er mooier in een spelletje solitaire dan dat schattige meisjes zich bij elke overwinning voor je laten kleden? In deze bijgewerkte en ietwat ondeugende versie van de tegel-matching klassieker, zal het leegmaken van het bord nieuwe outfits voor je vrouwelijke metgezellen ontgrendelen, die allemaal kunnen worden bekeken in de aantrekkelijke kleedkamer-modus. Ontmoet 7 Pretty Girl-personages en 2 verborgen gasten naarmate je vordert!

Heerlijk! Pretty Girls Mahjong Solitaire is eenvoudig maar uitdagend. Combineer tegelsparen om ze te laten verdwijnen, maar wees voorzichtig en plan strategisch, zodat je niet doodloopt! Elke keer dat je speelt, worden tegels geschud om elke sessie leuk en onvoorspelbaar te houden. Met meer dan 100 lay-outs en willekeurige patronen is er altijd een reden om terug te komen voor meer tegel-matching en fanservice!

Functies:

  • Match tegels en versla de klok om elke ronde weg te spelen.
  • Onthul nieuwe kostuums naarmate je vordert!
  • Ontmoet 9 meisjes, allemaal geuit in het Japans.
  • Bekijk personages en outfits in de kleedkamer.
  • Geniet van onbeperkte herspeelwaarde met meer dan 100 tegelpatronen!

Heerlijk! Pretty Girls Mahjong Solitaire is nu verkrijgbaar in de Switch eShop voor een tijdelijke prijs van $ 4,79 USD. (Gewoonlijk $ 5,99 USD)