Demo Trailer Yoshi’s Crafted World

Demo Trailer Yoshi’s Crafted World

Om de recente lancering van de demoversie voor Yoshi’s Crafted World te vieren, heeft Nintendo een korte nieuwe trailer onthuld waarin enkele dingen die je kunt doen worden toegelicht.

Dingen zoals het verzamelen van munten, het inslikken van vijanden, het gooien van eieren en het ophalen van verborgen voorwerpen.

video
play-rounded-fill

Spring in een nieuw Yoshi-avontuur in een wereld gemaakt van alledaagse objecten zoals dozen en papieren bekers! Bekijk de demo in de Nintendo eShop en ontdek nog meer plezier wanneer de volledige game op 29 maart verschijnt.

Over Yoshi’s Crafted World

Leid Yoshi op een gloednieuw Nintendo Switch-avontuur dat alles wat je mag verwachten van side-scrolling games op zijn kop zet!

Verken een diorama-achtige wereld gemaakt van dingen zoals dozen en papieren bekers, waarbij elke side-scrolling stage de traditionele voorkant heeft en een keerzijde met verschillende uitzichten en verrassingen.

video
play-rounded-fill

Veel ongewone obstakels in het landschap, en een goed geplaatst ei kan nieuwe wegen openen! Verken elk hoekje en gaatje om verborgen verzamelobjecten op te sporen gedurende het hele proces als Yoshi naar het doel gaat. Je kunt zelfs meedoen met een vriend in een coöperatieve actie voor twee spelers door ze een Joy-Con-controller te geven!