Demon Turf – Eerste 24 minuten

Demon Turf – Eerste 24 minuten

Zou je een duik moeten nemen in de wereld van Demon Turf op de Nintendo Switch? Dankzij Handheld Players kun je nu de eerste 24 minuten bekijken.

Demon Turf ziet spelers in de schoenen van Beebz – een jonge demon die haar wereld wil overnemen!

video

Over Demon Turf

De Demonenwereld wordt bewoond door allerlei narren… De meesten van hen zijn op één hoop gegooid in bendes die strijden om de heerschappij, elk geleid door zijn eigen hoofdhoncho. Maar zelfs deze slechte kerels zijn geen partij voor de Demon King zelf! In plaats daarvan valt de taak toe aan Beebz, een jonge demon van amper duizend jaar oud, die besluit dat het tijd is voor haar om de kont van elke leider op het gebied van gras te schoppen en zelf de demonenkoningin te worden.

Functies

  • Een unieke esthetiek die de expressiviteit van 2D-illustraties combineert met de diepte en het gevoel van verkenning die 3D-omgevingen kunnen bieden!
  • Een wereld boordevol humor en stijl, van de muziek die wordt begeleid door het rappen van de hoofdpersoon tot de kleurrijke personages die de wereld bewonen!
  • Een unieke kijk op progressie! Neem een ​​overwinningsronde en verken eerder verslagen niveaus om hun bevrijde staat te ontdekken, met tal van mechanische en omgevingsveranderingen om te ontdekken. Of neem wat vrije tijd in de stad en ga in plaats daarvan sidequests en andere uitdagingen aan.
  • Voer een paar slimme platformcombinaties uit of word fysiek met een speciaal door fysica aangedreven vechtsysteem dat de chaos en het plezier opvoert. Duw, trek en draai je vijanden uit de weg.
  • Een andere kijk op checkpoints, waardoor de speler ze kan plaatsen waar ze maar willen. Pronk zonder hen voor een perfecte run, of plaats er een ter voorbereiding op een uitdagend gedeelte.
  • Unieke uitdagingen zoals de modus ‘Fotojacht’ waarin je de taak krijgt om foto’s te maken van verborgen locaties en verrassende momenten! Of maak gewoon voor de lol foto’s en selfies en deel ze op alle sociale media!
  • Een geweldige verzameling aan te schaffen mods die op slimme manieren kunnen worden gecombineerd om je speelstijl volledig te veranderen! Of je kunt in plaats daarvan wat kleurstoffen en huisdieren kopen, de wereld is jouw oester!
  • Veel zorgvuldig samengestelde levels die voortdurend nieuwe uitdagingen introduceren en boeiende bazen vol karakter en leven! Tot Beebz ze te pakken krijgt…

Van de makers van Slime-san komt hun nieuwste creatie! Het team gebruikte alles wat ze van hun 2D-platformgame hebben geleerd om deze 3D-platformgame naar een hoger niveau te tillen!

Demon Turf is nu verkrijgbaar in de Switch eShop, voor $ 24,99 / £ 19,99 / 21,99 €.

Ad