Demon Turf – Fysieke release

Demon Turf – Fysieke release

Limited Run Games heeft een fysieke versie van Demon Turf voor Switch aangekondigd in samenwerking met Playtonic en Fabraz. De 3D-platformgame werd voor het eerst uitgebracht in november. Het is momenteel echter alleen digitaal beschikbaar in de Nintendo Switch eShop.

video
play-rounded-fill

Over Demon Turf

In de Demonenwereld leven alle soorten narren… De meeste waren gegroepeerd in rivaliserende bendes, elk met hun eigen baas. Toch zijn deze snode karakters geen partij voor de Demon King zelf! In plaats daarvan vindt Beebz, een jeugdige demon van minder dan duizend jaar oud, dat het tijd is om elke grasmatleider een schop onder zijn kont te geven en zelf de Demon Queen te worden.

  • Een unieke stijl die de expressiviteit van 2D-graphics combineert met de diepte en sensatie van verkenning die alleen 3D-werelden kunnen bieden!
  • Van de muziek die wordt begeleid door het rappen van de hoofdpersoon tot de kleurrijke personages die de omgeving bevolken, het is een universum vol plezier en flair!
  • Een frisse kijk op groei! Verken eerder veroverde niveaus om hun bevrijde toestand te vinden, met een verscheidenheid aan mechanische en omgevingsveranderingen om te ontdekken. Je kunt ook wat tijd in de stad doorbrengen met sidequests en andere unieke taken.
  • Maak een aantal inventieve platformbewegingen of ga gewelddadig te werk met een uniek op fysica gebaseerd vechtsysteem dat de chaos en opwinding versterkt. Versla je vijanden door ze te duwen, trekken en uit het pad te draaien.
  • Checkpoints worden in dit spel anders behandeld, waarbij de speler ze kan plaatsen waar ze maar willen. Pronk zonder hen voor een foutloze run, of plaats er een voor een moeilijk stuk.
  • One-of-a-kind uitdagingen, zoals de “Photo Hunt”-modus, waarin je wordt toevertrouwd met het fotograferen van geheime locaties en onverwachte gebeurtenissen! Of maak gewoon plezier met het maken van foto’s en selfies en deel ze op sociale media!
  • Een fantastische verzameling aanpassingen die op verschillende manieren kunnen worden gekocht en samengevoegd om je gameplay drastisch te veranderen! Als alternatief kunt u naar buiten gaan en wat kleurstoffen en huisdieren kopen; de wereld is jouw oester!
  • Honderden vakkundig geconstrueerde niveaus die regelmatig nieuwe moeilijkheden bieden, evenals interessante bazen met persoonlijkheid en vitaliteit! Tot Beebz ze inhaalt…

Slime-creators san’s hebben hun nieuwste uitvinding uitgebracht! Het team nam wat ze van hun 2D-platformgame leerden en paste het toe op deze 3D-platformgame!

Op 18 maart 2022 begonnen Limited Run Games pre-orders aan te nemen voor de fysieke editie van Demon Turf. Reserveringen zijn mogelijk tot 17 april.