Demoniaca: Everlasting Night komt spoedig

Demoniaca: Everlasting Night komt spoedig

Eastasiasoft heeft aangekondigd dat AKI’s side-scrolling actieplatformer Demoniaca: Everlasting Night binnenkort wordt uitgebracht op Nintendo Switch. Op 13 januari is het toegankelijk. Nintendo Switch werd in oktober voor het eerst op de hoogte gebracht van Demoniaca: Everlasting Night. Eastasiasoft gaf destijds geen releasedatum.

video

Over Demoniaca: Everlasting Night

Demoniaca: Everlasting Night, een side-scrolling actieplatformgame met prachtig macaber artwork en een verleidelijke esthetiek, is een gotisch ‘metroidvania’-avontuur. Verken, vecht, sluit nieuwe bondgenoten en zoek wraak op degenen die je onvoorstelbaar lijden en verlies hebben bezorgd!

Je zult talloze vreselijke geheimen vinden, strijden tegen sterke heersers en vechten tegen legers van hun volgelingen terwijl je je in de vreselijke en verwrongen Toren van Babel waagt. Dompel jezelf onder in een vloeiend realtime vechtsysteem dat eenvoudig op te pakken is maar moeilijk te beheersen. Naarmate je verder komt en je krachten verbetert, krijg je toegang tot nieuwe regio’s in en rond de toren. Maar wat zou de conclusie kunnen zijn voor iemand die zo woedend en moedeloos is?

Belangrijkste kenmerken

  • Verken de Toren van Babel in een zijwaarts scrollend ‘metroidvania’-formaat!
  • Geconfronteerd met handgemaakte vijanden, die elk een unieke tactische benadering vereisen om te vechten.
  • Terwijl een verontrustend verhaal zich ontwikkelt, ontmoet je interessante persoonlijkheden.
  • Kleed jezelf aan en rust jezelf uit met zowel noodzakelijke als aantrekkelijke items!
  • Geniet van een sombere esthetische stijl met een volwassen vleugje seksualiteit.

Demoniaca: Everlasting Night zal beschikbaar zijn als eShop-download voor de Nintendo Switch.

Ad