Deponia aangekondigd

Deponia aangekondigd

Daedalic Entertainment kondigt Deponia aan, een avonturenspel voor Nintendo Switch dat op 23 maart 2019 aankomt.

Over Deponia

Deponia is een spel waarin je speelt als Rufus, die deel uitmaakt van de laagste sociale klasse die leeft in een wereld van rotzooi. Rufus ‘doel in het leven is om in de wereld van de rijken te komen, levend in een zwevende stad hoog boven de wolken.

video
play-rounded-fill

In Deponia is de wereld verworden tot een enorme vuilnisbelt, waarin de wrede Rufus zijn zielige bestaan ontdekt. Hij maakt deel uit van de laagste sociale klasse, gedoemd om zijn leven te leven in letterlijke bergen afval.

Hij hoopt op een kans om in de wereld van de rijken te komen, die wonen in een zwevende stad hoog boven de wolken. Het lot lijkt te glimlachen op het snotneuze nietsnut wanneer een aantrekkelijke dame met de naam Doel uit de hogere sector op een dag in een van de vuilnisbelt stort.

Rufus besluit de jonge vrouw te helpen door haar terug te brengen naar haar man. Wanneer hij merkt dat de echtgenoot van Goal een dode ringer voor zichzelf is, komt hij met een duivels plan om toegang te krijgen tot de bovenwereld. De dingen werken echter niet helemaal zoals gepland, omdat hij gevoelens voor doel heeft die zijn gebruikelijke gewetenloosheid beperken.

Ad