Descenders komt nog steeds

Descenders komt nog steeds

Redbull Games heeft onlangs het team achter de bike-racer titel Descenders ingehaald om erachter te komen hoe vooruitgang geboekt kan worden met de Nintendo Switch-versie. Blijkbaar is het moeilijker dan het team had verwacht en de prestaties zijn een enorm knelpunt.

Ze zijn echter toegewijd om het naar het systeem te brengen.

RageSquid over de port

Mede-oprichter en hoofdcodeur Roel Ezendam moest zeggen:

Voorlopig hebben we alleen besloten dat we een Nintendo Switch-versie gaan doen, maar we hebben nog niet veel gedaan aan de eigenlijke port “, geeft Ezendam toe.” We waren erg vroeg in de game, maar het was pijnlijk duidelijk dat een switch kost veel werk; performance is een enorm knelpunt bij het porten van descenders.

We zullen ook een goed idee hebben over hoe we het op welke manier dan ook gaan gebruiken, maar we willen er iets leuks mee doen. De manier waarop het is gebouwd, biedt heel wat unieke kansen die we in voordeel van de game kunnen gebruiken, maar het is niet iets dat we al gepland hebben. Voor nu richten we ons sterk op de Xbox-port en de PS4-port zal erna in de buurt zijn. Alleen dan kunnen we aan de Nintendo Switch-port werken.

Descenders Trailer

video
play-rounded-fill

Ad