Destiny Connect gameplay

Destiny Connect gameplay

Nippon Ichi Software fans kunnen nu Destiny Connect van dichtbij bekijken! De ontwikkelaar heeft onlangs een preview-evenement gehouden met een live demo van de RPG.

In het bijzonder krijgen we een korte voorvertoning van de gevechten en vijanden van de game, samen met een langere kijk op de verkenning van de game over de hele wereld.

video
play-rounded-fill

Over Destiny Connect

Een verhaal dat rond de tijd draait

De hoofdrolspeler is Sherry, een meisje dat leeft in het voorstadje Clocknee. Om het mysterie van de ramp die de stad trof te achterhalen, zal Sherry door de tijd reizen met haar metgezellen om tegen de crisis van Clocknee te strijden.

Sherry en het bedrijf zullen personages uit verschillende tijdperken ontmoeten tijdens hun avontuur, en groeien in het proces. Dat gezegd hebbende, de “banden tussen generaties” is ook een van de thema’s van deze titel.

De setting van het verhaal is Clocknee, een stad met eeuwenoude geschiedenis.

Sherry, een meisje dat in Clocknee woont, ging met haar moeder naar de vuurwerkshow op het Nieuwjaarsfestival “Soulman Fes”. Op het moment dat het nieuwe jaar eindelijk was aangebroken, stopten de inwoners van de stad op mysterieuze wijze allemaal tegelijk.

Vreemde machines begonnen te bewegen in plaats van de bevroren mensen.

Om de oorzaak van de ramp te achterhalen, gaat Sherri op reis met de tijdreis mecha Isaac en haar vriend Pegreo naar een Clocknee uit het verleden.

Destiny Connect wordt op 14 maart 2019 gelanceerd voor Nintendo Switch in Japan.

Ad