Destiny Connect: Tick-Tock Travelers – Guide To Odd Times – Trailer

Destiny Connect: Tick-Tock Travelers – Guide To Odd Times – Trailer

NIS America heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor de komende RPG Destiny Connect: Tick-Tock Travellers!

video
play-rounded-fill

Samen met de nieuwste trailer getiteld “A Guide to Odd Times” waarin de systemen van het spel werden getoond, heeft NIS America ook de officiële website bijgewerkt met nieuwe details over het vechtsysteem en de gameplay-mechanica.

Over Destiny Connect: Tick-Tock Travelers

Destiny Connect: Tick-Tock Travelers, een opkomende RPG over een stad die in de tijd bevriest, heeft als doel de nostalgie van de klassieke RPG en jeugdervaringen te leveren door middel van kunststijl, graphics, muziek en gameplay.

Het zal Noord-Amerika bereiken op 22 oktober en in Europa op 25 oktober. Een standaard ‘Time Capsule Edition’ en een Limited Edition-bundel zijn ook aangekondigd.

Bevriest plotselinge tijd een stop op uw dag? Heb je een geval van moordenaars die jouw stad kwellen? Wees niet bang, onze handige gids voor tijdreizigers is er! Van voorbereiding tot training, Sherry en vrienden laten je zien hoe je moet omgaan met mysterieuze evenementen!

Destiny Connect: Tick-Tock Travellers vindt plaats in de stad Clocknee, die de komst van een nieuw jaar viert met hun jaarlijkse vuurwerkshow. De tijd stopt plotseling tijdens de festiviteiten en er verschijnt een horde vijandige geanimeerde machines! Samen met haar vriend Pegreo en Isaac, de tijdreizende robot, moet Sherry het mysterie achter de vreemde gebeurtenissen in Clocknee ontrafelen!

Komt naar Nintendo Switch op 22 oktober (VS) en 25 oktober (EU).

Ad