Destiny Connect wordt in februari 2019 gelanceerd in Japan

Destiny Connect wordt in februari 2019 gelanceerd in Japan

Nippon Ichi Software heeft aangekondigd dat hun gloednieuwe RPG-project Destiny Connect naar Nintendo Switch komt.

Over Destiny Connect

De game wordt op 28 februari 2019 gelanceerd in Japan.

De game draait om de 10-jarige ‘Sherry’ en speelt zich af in de fictieve stad ‘Clockney’. Het verhaal speelt zich af op oudejaarsavond 1999, de dag voordat de wereld is ingesteld om het nieuwe millennium in te luiden. Elk jaar, om het nieuwe jaar te verwelkomen, houdt de stad het ‘Soul Man Festival’ waar een enorm vuurwerk wordt gehouden naarmate het aftellen naar het nieuwe jaar nul wordt.

Wanneer het vuurwerk begint, stopt de tijd in de stad echter.

Zowel het vuurwerk als de mensen die in de stad wonen, komen tot stilstand, met de stad nu bevroren in de tijd. De reden dat de stad vastzit in de tijd is gerelateerd aan de machines die nu door deze statische stad dwalen, en je moet reizen naar het verleden en de toekomst om de problemen op te lossen waarmee Clockney wordt geconfronteerd en de herstarttijd zelf.

De game is een turn-based RPG, met een verscheidenheid aan aanpassingsmechanismen waarmee zowel menselijke als robot-metgezellen in de loop van het spel nieuwe vaardigheden kunnen ontwikkelen. Tijdreizen zullen ook een belangrijk onderdeel zijn in het blootleggen van de mysteries van Clockney.

Hoewel een westerse release van dit spel nog moet worden aangekondigd, maakt het feit dat het intern wordt ontwikkeld door Nippon Ichi Software ons hoopvol dat het een release in een of andere vorm zal zien.

Ad