Details Poké Ball Plus

Details Poké Ball Plus

Bij de nieuw aangekondigde Pokémon-titels is ook een Poké Ball Plus-accessoire aan te schaffen. De Poké Ball Plus is een andere manier om Pokémon: Let’s Go, Pikachu! of Let’s Go, Eevee! te spelen.

Het vervangt in zekere zin hierbij de Joy-Con of het aanraakscherm van de Nintendo Switch. Het kent bijvoorbeeld ook een control stick en andere knoppen (zie afbeelding hieronder). Ook is ie bruikbaar met Pokémon GO.

Meer features Poké Ball Plus

Je kunt er Pokémon mee vangen door ermee te zwaaien, waarna je het zakmonster ook écht in de Poké Ball Plus voelt bewegen. Het apparaat licht op in verschillende kleuren, trilt en speelt geluiden af – afhankelijk van de situatie.

Daarnaast kun je de accessoire zien als een verlengstuk van het spel.

Ken je de stappenteller nog die bij Pokémon HeartGold en SoulSilver zat? Ook in de Poké Ball Plus kun je een van je Pokémon stoppen en ermee aan de wandel gaan. Op deze manier kun je allerlei beloningen krijgen (of je ook Pokémon kan vangen, is niet benoemd), als je ‘m weer terug naar het spel overhevelt.

De Poké Ball Plus kent een batterijduur van ongeveer drie uur en verschijnt gelijktijdig met Let’s Go, Pikachu! en Let’s Go, Eevee. De prijs varieert bij verschillende leveranciers nogal dus kijk goed waar je hem aanschaft.

Nog meer informatie vind je op; https://pokeballplus.nintendo.com