Details voor Nintendo Switch Online NES Games april 2019

Details voor Nintendo Switch Online NES Games april 2019

Drie NES ™ -games komen deze maand naar de Nintendo Switch Online-service, inclusief een ster uit het Mushroom Kingdom, een ster uit de boksring en een ster van, nou ja, de sterren zelf!

Super Mario Bros. ™: The Lost Levels, Punch-Out !! ™ Met Mr. Dream en Star Solider zijn alle vanaf 10 april beschikbaar om op het Nintendo Switch ™ -systeem te spelen.

video
play-rounded-fill

Super Mario Bros.: The Lost Levels

Oorspronkelijk uitgebracht in Japan als Super Mario Bros.® 2, heeft dit spel eerder slechts korte cameo-optredens gemaakt op het westelijk halfrond. Mario-fans zullen de vertrouwde look en feel van de game waarderen, terwijl ze ontdekken dat de bijgewerkte gameplay een geheel nieuwe uitdaging creëert. Naast de klassieke vijanden die wereldwijd al bekend zijn bij fans, zijn er ook Poison Mushrooms, achterlijke Warp Zones en af en toe windstoten (die je vooruitgang kunnen helpen of belemmeren).

Punch-Out!! Featuring Mr. Dream

Als jonge bokser Little Mac hebben spelers een once-in-a-lifetime kans om de grote jongens van het World Video Boxing Association-circuit te verslaan. Neem ze één voor één op, te beginnen met Skinny Glass Joe. Vecht tegen King Hippo en helemaal tot aan de WVBA-kampioen zelf. Spelers gebruiken hun beste jabs, hooks en power uppercuts om tegenstanders uit te schakelen, maar moeten ook kaken breken door te blussen door aandacht te schenken aan subtiele veranderingen in de positie van hun vijand.

Star Soldier

Star Soldier is de standaardgame voor verticaal scrollende schutters en is de originele game die alle titels uit de langlopende Soldier-reeks voortbracht. Ga naar een drijvend ruimtestation dat wordt bewoond door een gigantische computer die bekend staat als Starbrain. Jouw missie: om de galactische invasie van Starbrain te stoppen door Caesar, een nieuwe compacte ruimtestrijder, door 16 dodelijke levels te loodsen.

Deze drie games voegen zich bij de groeiende bibliotheek van klassieke NES-games in het Nintendo Entertainment System ™ – Nintendo Switch Online-verzameling. De gevarieerde collectie bestaat momenteel uit tientallen spellen, waaronder Super Mario Bros. ™ 3, Donkey Kong ™ en The Legend of Zelda ™, en nog vele andere. Al deze NES-spellen zijn uitgebreid met online functies en kunnen, met de kracht van Nintendo Switch, thuis op tv of onderweg worden afgespeeld.

Leden van Nintendo Switch Online krijgen ook toegang tot de gratis te downloaden software Tetris® 99 als een speciale aanbieding. De game bevat online evenementen zoals de Tetris 99 MAXIMUS CUP van vorige maand.

Andere functies van de service zijn onder andere online spelen en back-up van Save Data Cloud in compatibele games, plus een app voor smartphones die de functies van ondersteunde games verbetert. Om het spelen van NES-spellen authentieker te maken, kunnen Nintendo Switch Online-leden met een betaald lidmaatschap Nintendo Entertainment System-controllers * kopen die compatibel zijn met Nintendo Switch door naar https://nesc.nintendo.com/nintendo-entertainment-system-controllers  te gaan

Voor meer informatie over Nintendo Switch Online, om lidmaatschapsopties te bekijken en om meer te weten te komen over een gratis proefperiode van zeven dagen voor nieuwe gebruikers, gaat u naar https://www.nintendo.com/switch/online-service/