Detention 1 maart

Detention 1 maart

Nintendo Switch-bezitters die van horror houden kunnen binnenkort aan de slag met een nieuwe titel. De horror-game Detention zal vanaf 1 maart namelijk verkrijgbaar zijn.

Dit blijkt nu de releasedatum gemeld staat in de eShop.

Trailer – Detention

video

Meer over Detention

Greenwood middelbare school, gelegen in een afgelegen bergachtig gebied, twee studenten vonden zichzelf gevangen en kwetsbaar. De plek die ze ooit kenden is op verontrustende manieren veranderd, achtervolgd door kwaadaardige wezens.

Om te ontsnappen moeten ze de mysterieuze campus verkennen vol met onheilspellende objecten en puzzels. Hoe zullen ze overleven in deze altijd bedreigende omgeving? Zouden ze in één stuk weer in veiligheid kunnen komen?

Gevestigd in een fictieve wereld in de jaren zestig, onder de krijgswet van Taiwan, detentie, de verhaalgestuurde atmosferische horror met Oost-Aziatische elementen die zelden in games worden gebruikt. Taoïsme, boeddhisme, Chinese mythologie, het spel put uit lokale Taiwanese culturele verwijzingen om een ​​uniek en angstaanjagend verhaal te vertellen.

In deze 2D atmosferische horror side-scroller navigeren spelers de hoofdpersonages op een klassieke punt en klikken ze op een manier om een ​​middelbare school te verkennen waar het kwaad binnendringt.

Terwijl je je verstopt voor de razende monsters, moet je voorwerpen vinden om mee om te gaan in de buitenaardse kamers. En als meer mysteries onthuld worden, zal het duistere verleden van een vervloekte school eindelijk naar boven komen.

  • 2D atmosferische horror met een wervelende atmosfeer.
  • Meeslepende gameplay en het oplossen van puzzels
  • Unieke Taiwanese / Oosterse culturele referenties.
  • Originele soundtracks, waarbij Electronic, Lo-Fi en Rock worden gecombineerd met traditionele
  • Aziatische instrumenten.
  • Unieke en aantrekkelijke afbeeldingen.
  • Ondersteuning voor meerdere talen. (Inclusief Engels, Chinees)