Devil May Cry 3 – Free Style mode

Devil May Cry 3 – Free Style mode

Capcom had iets speciaals om te laten zien met betrekking tot Devil May Cry 3: Special Edition voor de Nintendo Switch. Het gerucht gaat dat het de Free Style-modus krijgt.

video
play-rounded-fill

Devil May Cry 3: Special Edition is nu beschikbaar om vooraf te kopen via de Nintendo Switch eShop.

Houd het stijlvol met de nieuwe Free Style-modus van #DevilMayCry 3 Special Edition voor de #NintendoSwitch-versie!

Free Style Mode

Devil May Cry 3 was de eerste in de serie die het Style System introduceerde, zodat je tussen 6 verschillende stijlen (4 om te beginnen en 2 later ontgrendeld) kunt kiezen bij het begin van elke missie of bij een Divinity Statue. Het Style System werd in Devil May Cry 4 in een hogere versnelling gezet, die tijdens een gevecht dynamische Style Switching introduceerde met een klik op elk van de knoppen op de d-pad.

Omdat we weten dat DMC3 Special Edition een speciale plaats in het hart van iedereen heeft, wilden we het deze keer nog extra SSSpecial maken en hebben we die nieuwe truc van DMC4 geleend.

Style Switching in DMC3 Special Edition (Nintendo Switch) werkt precies zoals je zou verwachten. Druk op OMHOOG voor Trickster, OMLAAG voor Royal Guard, LINKS voor Gunslinger en RECHTS voor Swordmaster. Voor de speciale stijlen die later in het spel worden ontgrendeld, moet je snel dubbelklikken op specifieke knoppen. Dubbeltik voor Doppelganger LINKS en dubbelklik voor Quicksilver RECHTS.

Het nivelleren van de belangrijkste 4 stijlen is ook verwant aan de originele DMC3-release, maar met het extra voordeel dat je bijna gelijktijdig aan meerdere stijlen kunt werken!

Best cool toch?

En vriendelijke herinnering om 30 januari en 13 februari op je agenda te houden voor de volgende extra functie onthult.

Ad