Devil May Cry 3 Special Edition – Alle wapens meteen te wisselen

Devil May Cry 3 Special Edition – Alle wapens meteen te wisselen

Capcom lijkt moeite te steken in de Nintendo Switch-versie van de klassieke Devil May Cry 3.

Het bedrijf heeft aangekondigd dat je in de Devil May Cry 3 Special Edition op de Nintendo Switch meteen naar elk afzonderlijk wapen in je inventaris kunt overschakelen.

Capcom-producent Matt Walker

Ik weet dat je waarschijnlijk denkt: ‘Wacht, Matt, ik kan al snel wisselen tussen wapens in Devil May Cry 3. Dat kan, maar je hebt alleen maar kunnen schakelen tussen twee afstandswapens en twee melee wapens op elk willekeurig moment. En de manier waarop het gewoonlijk zou zijn, is tussen missies of bij een Divinity Statue, je zou gaan en je zou die twee wapens instellen.

Welnu, in de Free Style-modus in Devil May Cry 3 Special Edition op de Nintendo Switch kun je schakelen tussen alle wapens die je in je inventaris hebt.

En de manier waarop je dat gaat doen, is door op de ZR-knop voor de melee-wapens te drukken, de ZL-knop voor de afstandswapens, en je kunt door alle wapens fietsen. Of als je de knop ingedrukt houdt en de rechter joystick gebruikt, zul je zien dat er een radiaal menu verschijnt dat verschijnt …

Je zult zien dat je het specifieke wapen kunt kiezen dat je wilt door de ZR-knop of ZL-knop als een shift-knop ingedrukt te houden en vervolgens het specifieke wapen met de juiste stick te selecteren.

Over Devil May Cry 3 Special Edition

Voor de gebeurtenissen van de originele Devil May Cry, ziet deze actieklassieker het opnemen tegen zijn tweelingbroer Vergil, die ontwerpen heeft om een ​​poort naar het demonische rijk te ontgrendelen, waaraan Dante zelf de sleutel vasthoudt … Met selecteerbare gevechtsstijlen zoals Swordmaster en Gunslinger, biedt Devil May Cry 3 een extra strategieniveau aan de beroemde stijlvolle gameplay van de serie.

Deze editie bevat alle inhoud van de Special Edition, inclusief de mogelijkheid om als Vergil te spelen, en bevat zelfs extra bonusfuncties exclusief voor de Nintendo Switch.

Ad