Devil May Cry 3 – Special Edition: Bloody Palace Local Co-Op

Devil May Cry 3 – Special Edition: Bloody Palace Local Co-Op

Capcom onthulde de laatste nieuwe toevoeging aan Devil May Cry 3 Special Edition op de Nintendo Switch.

Devil May Cry 3 Special Edition-producent Matt Walker op Twitter onthulde dat deze bijgewerkte Nintendo Switch-release lokale co-op voor de Bloody Palace-modus van de game bevat.

Over Bloody Palace

Bloody Palace laat spelers samenwerken als Dante en Virgil, vechten door een toren van vijanden met een kostuumbeloning aan het einde.

In de lokale coöpmodus kunnen spelers elke gewenste Switch-controllerconfiguratie gebruiken, inclusief enkele Joy-con. Bovendien kunnen controllerinstellingen afzonderlijk worden opgeslagen, zodat beide spelers indien nodig verschillende controllerinstellingen kunnen gebruiken.

Over Devil May Cry 3 Special Edition

Deze actieklassieker speelt vóór de gebeurtenissen van de originele Devil May Cry en neemt het op tegen zijn tweelingbroer Vergil, die plannen heeft om een ​​poort naar het demonische rijk te ontgrendelen, waaraan Dante zelf de sleutel vasthoudt … Met selecteerbare gevechtsstijlen zoals Swordmaster en Gunslinger, biedt Devil May Cry 3 een extra strategieniveau aan de beroemde stijlvolle gameplay van de serie.

Deze editie bevat alle inhoud van de Special Edition, inclusief de mogelijkheid om als Vergil te spelen, en bevat zelfs extra bonusfuncties exclusief voor de Nintendo Switch.

Devil May Cry 3 Special Edition voor Switch wordt gelanceerd op 20 februari 2020.

Ad