Devil May Cry 3 Special Edition – Co-Op Showcase

Devil May Cry 3 Special Edition – Co-Op Showcase

Eerder deze week hield Capcom een speciale livestream om te pronken met de nieuw aangekondigde lokale coöperatiefunctie van Devil May Cry 3 Special Edition.

De stream werd uitgezonden op YouTube en gehost door Youtubers DevilNeverCry en Millz, die in coöp via de Bloody Palace-modus speelden. Ze werden ook vergezeld door ontwikkelaars Hideaki Itsuno en Matt Walker, die vragen uit de chat over de game beantwoordden.

video
play-rounded-fill

Over Devil May Cry 3 Special Edition

Deze actieklassieker speelt vóór de gebeurtenissen van de originele Devil May Cry en neemt het op tegen zijn tweelingbroer Vergil, die plannen heeft om een ​​poort naar het demonische rijk te ontgrendelen, waaraan Dante zelf de sleutel vasthoudt … Met selecteerbare gevechtsstijlen zoals Swordmaster en Gunslinger, biedt Devil May Cry 3 een extra strategieniveau aan de beroemde stijlvolle gameplay van de serie.

Deze editie bevat alle inhoud van de Special Edition, inclusief de mogelijkheid om als Vergil te spelen, en bevat zelfs extra bonusfuncties exclusief voor de Nintendo Switch.

Devil May Cry 3 Special Edition wordt gelanceerd op 20 februari 2020 voor Switch.