Devil May Cry 3 Special Edition – Geen fysieke release

Devil May Cry 3 Special Edition – Geen fysieke release

Tijdens de recente Capcom livestream heeft het bedrijf iets geregeld gevraagd over Devil May Cry 3 Special Edition.

Capcom bevestigde dat ze absoluut geen plannen hebben om Devil May Cry 3 Special Edition in de toekomst fysiek uit te brengen, en de enige manier om dit te krijgen is digitaal of via een downloadcode die deel uitmaakt van de Devil May Cry Triple Set.

Nou almachtig

Nou geweldig … dit is de Capcom die ik opnieuw ken en niet leuk vind. Geen verrassingen hier. Maar wat een gemiste kans.

Over Devil May Cry 3 Special Edition

Maak je innerlijke demon wakker.

Een vooraankoop / aankoop van Devil May Cry 3 Special Edition in de Nintendo eShop geeft 50% * korting voor Devil May Cry en Devil May Cry 2.

Deze actieklassieker speelt zich af vóór de gebeurtenissen van de originele Devil May Cry en neemt het op tegen zijn tweelingbroer Vergil, die ontwerpen heeft om een ​​poort naar het demonische rijk te ontgrendelen, waaraan Dante zelf de sleutel vasthoudt … Met selecteerbare strijd stijlen zoals Swordmaster en Gunslinger, Devil May Cry 3 brengt een extra niveau van strategie in de beroemde stijlvolle gameplay van de serie.

Deze editie bevat alle Special Edition-content, inclusief de mogelijkheid om als Vergil te spelen, en bevat zelfs extra bonusfuncties die exclusief zijn voor de Nintendo Switch.

Ad