Devil May Cry 3 Special Edition – Japanse overzichtstrailer

Devil May Cry 3 Special Edition – Japanse overzichtstrailer

Capcom Japan publiceerde een trailer voor Devil May Cry 3 Special Edition voor Switch. Het geeft een breed overzicht van de verschillende functies van de game, waaronder de nieuwe lokale coöp-multiplayer-modus en het wisselen van stijl.

video

Over Devil May Cry 3 Special Edition

Deze actieklassieker speelt vóór de gebeurtenissen van de originele Devil May Cry en neemt het op tegen zijn tweelingbroer Vergil, die plannen heeft om een ​​poort naar het demonische rijk te ontgrendelen, waaraan Dante zelf de sleutel vasthoudt … Met selecteerbare gevechtsstijlen zoals Swordmaster en Gunslinger, biedt Devil May Cry 3 een extra strategieniveau aan de beroemde stijlvolle gameplay van de serie.

Deze editie bevat alle inhoud van de Special Edition, inclusief de mogelijkheid om als Vergil te spelen, en bevat zelfs extra bonusfuncties exclusief voor de Nintendo Switch.

Meer plezier dan je aan kan

Devil May Cry 3 vindt plaats vóór de evenementen van de eerste game. In dit deel kun je verschillende gevechtsstijlen kiezen, zoals Swordmaster en Gunslinger, en het is aan jou welke stijl je besluit te ontwikkelen en te verbeteren. Deze game bevat ook de Special Edition-functies waarmee je kunt spelen als Dante’s broer Vergil.

Verhaal

Een gevecht tussen tweelingbroers …

Dante, een jonge man op het punt van volwassenheid, heeft net een klusjesman-winkel geopend en is zijn nieuwe leven in de stad begonnen. Plots verschijnt een vreemde man genaamd Arkham voor hem, op uitnodiging van Dante’s oudere broer, Vergil.

Terwijl Dante deze onverwachte uitnodiging overweegt, verschijnt er een gigantische toren in de stad. Al snel wordt duidelijk dat deze toren een leiding is naar de Demon World en dat hij hier door niemand minder dan Vergil is gebracht.

Dante is vastbesloten om een ​​einde te maken aan deze gebeurtenissen en gaat op weg naar de top van de toren, waar hij de zaken voor eens en voor altijd met zijn broer zal regelen.

Devil May Cry 3 Special Edition uitgebracht op 20 februari.

 

Ad