Devil’s Hunt – aangekondigd en komt in 2020

Devil’s Hunt – aangekondigd en komt in 2020

Bereid je voor … want je kunt snel uitkijken naar een echt duivels actiespel dat volgend jaar op je afkomt! 1C Entertainment heeft onthuld dat Devil’s Hunt in het eerste kwartaal van 2020 een Nintendo Switch-port krijgt. 

video

Oorspronkelijk was de game alleen op weg naar de pc, Xbox One en PS4 – met de Switch-poort vandaag als een verrassingsaankondiging.

 

De game volgt Desmond, een rijke jongen die zich al snel in de diepste uithoeken van de hel bevindt – temidden van een oorlog van goed en kwaad. Met nieuwe demonische krachten binnen handbereik, is het aan Desmond om de balans van het conflict naar eigen inzicht te tippen!

Over Devil’s Hunt

Gebaseerd op Equilibrium, een originele roman van Pawel Lesniak, wekt deze derde persoon actiegame het eeuwige gevecht tussen licht en duisternis, goed en kwaad, op, want een volwaardige oorlog tussen engelen en demonen lijkt op handen en onze wereld is het voorgestelde slagveld.

Jij bent Desmond, de enige factor die de weegschaal kan kantelen ten gunste van een van de tegenpartij, of het nu demonen of engelen zijn. Eén man heeft nu de macht om het lot van de mensheid en de wereld te bepalen zoals wij die kennen.

Verhaal van Devil’s Hunt

Ooit een levensgenietende zoon van een rijke ondernemer, is het leven van Desmond gestuurd in een reeks van ongelukkige gebeurtenissen die ertoe leidden dat hij het grootste deel van zijn menselijkheid verloor. Door demonische krachten te verwerven en de executeur van de hel te worden, worstelt hij om een ​​plek voor zichzelf te vinden in de voortdurende oorlog.

Hij is zowel de vernietiger als de redder, terwijl zijn menselijke deel geleidelijk uit de schaduw van zijn honger naar wraak stapt. Hij vecht fel met zijn vuisten en klauwen, gebruik makend van de vaardigheden die zowel zijn demonische als menselijke kanten bieden. Door de poorten van de hel heen en terug, zal hij uiteindelijk moeten beslissen waar zijn plaats is.

Belangrijkste kenmerken

  • Duik in het verhaal – Boeiende verhaallijn gebaseerd op een originele roman.
  • Geniet van het verhaal – Bijna 100 hoogwaardige tussenfilmpjes met een duur van maximaal twee uur.
  • Verander vormen – Mensen en demonen hebben beide nuttige vaardigheden.
  • Vecht als een demon – TPP-melee-gevechten met grote verscheidenheid aan aanvallen, combo’s en vijanden.
  • Verkennen – rijke, contextgevoelige omgevingsinteracties.
Ad