Devolver Digital – Vier nieuwe titels tijdens Summer Games Fest 2021

Devolver Digital – Vier nieuwe titels tijdens Summer Games Fest 2021

Devolver Digital heeft hun plannen aangekondigd voor Summer Games Fest 2021. Zoals gedetailleerd is, is de uitgever van plan om vier nieuwe games te onthullen tijdens de showcase, samen met updates over eerder aangekondigde titels zoals Phantom Abyss, Death’s Door , en Shadow Warrior 3.

Platformen ???

Hoewel ze geen specifieke platforms hebben gespecificeerd voor deze vier nieuwe games, is bevestigd dat de andere genoemde titels ergens in 2021 naar Nintendo Switch gaan.

Over Devolver Digital

Devolver Digital is een Amerikaanse uitgever van videogames gevestigd in Austin, Texas, gespecialiseerd in het uitgeven van indiegames. Het bedrijf werd in juni 2009 opgericht door Mike Wilson, Harry Miller en Rick Stults, samen met zakenpartners Nigel Lowrie en Graeme Struthers.

De drie oprichters hadden eerder Gathering of Developers en Gamecock Media Group geleid, die games publiceerden op ontwikkelaarsvriendelijke voorwaarden, maar vanwege de hoge kosten die gepaard gingen met het uitbrengen van retailgames werden ze overgenomen en opgeheven door grotere bedrijven. Om dit te voorkomen, wendde Devolver Digital zich tot digitale distributiekanalen.