Devolver’s Digitaal 2e snelst verkopende spel – Katana Zero

Devolver’s Digitaal 2e snelst verkopende spel – Katana Zero

Katana ZERO, het nieuwste videogam van Devolver Digital en Askiisoft, lijkt een enorme hit te worden op Nintendo Switch.

Devolver Digital kondigde aan dat Katana ZERO hun op een na snelst verkopende game is geworden op Nintendo Switch net achter Enter the Gungeon. Katana ZERO is vorige week gelanceerd in de Nintendo eShop.

Over Katana Zero

Katana ZERO is een stijlvolle neo-noir, actie-platformer met halsbrekende actie en instant-death-gevechten. Slash, dash en manipuleer de tijd om je verleden te ontrafelen in een prachtig brutaal acrobatisch scherm.

Belangrijkste kenmerken

  • Uitzonderlijk gevecht: overwin je tegenstand maar de situatie vereist. Richt geweervuur terug op vijanden, ontwijk aankomende aanvallen en manipuleer vijanden en omgevingen met vallen en explosieven. Laat geen overlevenden achter.
  • Met de hand vervaardigde sequenties: elk niveau is uniek ontworpen voor talloze methoden van voltooiing. Versla vijanden op een creatieve manier en gebruik spontane benaderingen om je vijand te elimineren zoals je wilt.
  • Onconventionele verhalen vertellen: een raadselachtig verhaal verteld door middel van cinematografische sequenties verweven in het spel, draaien en vouwen tot een onverwachte conclusie.
Ad