DEX – Eerste 20 minuten

DEX – Eerste 20 minuten

Op zoek naar een Nintendo Switch-oplossing voor cyberpunk? Dan is DEX misschien iets voor u. Dankzij Nintendo Hall kun je nu de eerste 20 minuten bekijken.

DEX ziet spelers de identiteit aannemen van Dex, een mysterieus meisje op de vlucht voor dystopische aanvallers – terwijl ze dodelijke complotten opgraaft en allianties smeedt om het systeem uit te schakelen!

video
play-rounded-fill

Inhoudsopgave (TOC)

Over DEX

Je speelt als het mysterieuze blauwharige meisje genaamd Dex, dat wordt opgejaagd door een krachtige en raadselachtige organisatie vanwege haar unieke vaardigheden. Verken de mistige, futuristische straten van Harbor Prime in deze open wereld-dystopie. Ontdek plots en intriges, sluit allianties en vecht tegen je vijanden tijdens je zoektocht om het systeem uit te schakelen!

De wereld van Dex is ontworpen als eerbetoon aan enkele van de grootste neo-noir- en cyberpunk-werelden met een volwassen verhaallijn, een duistere sfeer en verschillende karakters. Gameplay is een terugkeer naar klassieke 2D-platform- en actiespellen, maar vermengd met diepe RPG-elementen, interactieve dialogen en realtime gevechten.

Pas de vaardigheden en uitrusting van je personage aan om aan je gewenste speelstijl te voldoen – vermoord vanuit de schaduw als een stille huurmoordenaar, vecht de macht als een revolverheld, gebruik overreding als een sluwe diplomaat of vecht van een afstand in cyberspace als een hacker. Vervaag de grens tussen mens zijn en “cyborg” door augmentaties te installeren die je bovenmenselijke vermogens geven en nieuwe wegen openen in Harbor Prime, zoals klassieke Metroidvania-titels.

Kenmerken

  • Diepe RPG-mechanica vermengd met side-scrolling 2D-actie
  • Niet-lineaire gameplay in een cyberpunk open wereld
  • Intrigerend en volwassen plot in een neo-noir-sfeer
  • Meerdere dialoogkeuzes met vertakkende resultaten
  • Volledige Engelse voice-over
  • Meerdere speelstijlen – stealth, open combat, diplomaat, hacker of een combinatie van het bovenstaande
  • Verschillende aanpassingsmogelijkheden – kies je apparatuur, vaardigheden en zelfs cybernetische implantaatvaardigheden om nieuwe wegen in de stad te openen
  • Uniek hackmechanisme waarmee je in Cyberspace kunt duiken

DEX komt op 24 juli 2020 naar de Nintendo Switch eShop voor $ 19,99 USD.